Υδροχόος

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Υδροχόος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Θα έχετε την τάση στην εβδομάδα αυτή, να δίνετε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας από αυτές που πραγματικά έχουν.

Είναι πολύ σημαντικό, να κάνετε ένα πλάνο, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα, και την κατανάλωση που κάνετε, και να κινηθείτε πάνω σε αυτό, μία και είναι πολύ εύκολο τώρα, να κάνετε κινήσεις, οι οποίες όχι μόνο μπορεί να μη σας βγουν σε καλό αλλά να σας δημιουργήσουν και απώλειες σε ότι αφορά το εισόδημά σας.

Οι όψεις που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Άρη τον Ήλιο και τον Ερμή, σας κάνουν να λειτουργείτε περισσότερο παρορμητικά, χωρίς να σκέφτεστε ή να μετράτε τις κινήσεις σας.

Αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας, είναι πολύ πιθανό στην εβδομάδα αυτή, να λειτουργήσετε περισσότερο ανταγωνιστικά σε σχέση με τον σύντροφό σας, και αυτό μπορεί να καταλήξει πολύ εύκολα σε συγκρούσεις αν δεν το προσέξετε.

Θετικό πρόσημο ωστόσο σας δίνει ο Ερμής από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Κριού, από την Κυριακή και μετά, εξυπηρετεί πολύ περισσότερο την προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και την εξισορρόπηση των προσωπικών σας σχέσεων μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αλλά και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου και λειτουργεί ευεργετικά, σε ότι αφορά τις οικογενειακές σχέσεις, που τώρα εξομαλύνονται, και σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε τα οποία θέματα έχετε, και να βρείτε λύση σε ότι σας έχει απασχολήσει μέχρι στιγμής.