Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού 23/04/2024

Αντιγόνη Στάμου

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού 23/04/2024

Αντιγόνη Στάμου

Το αποκορύφωμα ενός κύκλου ολοκληρώνει τα ζητήματα για τα οποία έχετε δουλέψει, ρίχνει φως, στον τομέα που πέφτει, συνοδεύεται από ένα γεγονός, που μπορεί να είναι ένα συναίσθημα μια επαφή μια σκέψη.
Η πανσέληνος του Απριλίου γίνεται στον άξονα Σκορπιού- Ταύρου και στις 4 μοίρες και 17 πρώτα λεπτά αντιστοίχως. Τα αιτήματα της είναι τι έχω, τι κατέχω σε θέματα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά μου αποκτήματα, σε θέματα κτήσεων, γης, τροφής, χρημάτων, ακινήτων. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού που την κάνει διαισθητική όμως νιώθει τη συναισθηματική έλλειψη, ζητά να απορροφήσει αγάπη για να αισθανθεί ασφάλεια ψυχική και συναισθηματική τροφή. Με αυτή την έννοια ανάλογα σε ποιον τομέα θα πέσει στον προσωπικό σας χάρτη, εγείρει και δείχνει τα θέματα που πρέπει να κοιτάξουμε καλύτερα. Τα πράγματα που είχαμε δουλέψει και τώρα ολοκληρώνονται, αναγείρει ένα γεγονός συναισθηματικής ερωτικής φύσεως, μια σκέψη, μια οριστική ρήξη, και μια απαλλαγή από κάτι που πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας, εξισορρόπηση των θεμάτων. Θα φωτίσει και θέματα που κρύβαμε κάτω από το χαλί ή εθελοτυφλούσαμε. Η όψη που σχηματίζει αυτή η πανσέληνος είναι σκληρή. Κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και βγάζει ένταση, απογοήτευση αλλά μέσω του πόνου, μας αναγκάζει να δράσουμε και να βγάλουμε ότι μας ταλαιπωρούσε στην επιφάνεια και να το ξεριζώσουμε.
Επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού Σκορπιοί, Υδροχόοι, Λέοντες και Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες εκεί στις 4 έως 6 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση