Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ολική ηλιακή έκλειψη 08/04/2024

Αντιγόνη Στάμου

Ολική ηλιακή έκλειψη 08/04/2024

Αντιγόνη Στάμου

Κριός Στις 19μοίρες και 22 λεπτά.
Μη ορατή από την Ελλάδα.
Ορατή στην Αμερική και συγκεκριμένα το μονοπάτι που διαβαίνει, χωρίζει, διαπερνά, διασχίζει τις ΗΠΑ στη μέση. Είναι ορατή από το Μεξικό, Καναδά, και βλέπει και πολλές αστικές πόλεις.
Η μέρα θα μοιάζει σαν σούρουπο, η διάρκειά της είναι 4 λεπτά και 9 δεύτερα λεπτά της ώρας, θα ξανασυμβεί το 2044. Αυτή τη φορά η σελήνη θα είναι πολύ κοντά στη γη, χαρακτηρίζεται η πιο σκοτεινή έκλειψη για τις ΗΠΑ τα τελευταία 217 χρόνια. Επηρεάζει άμεσα το ζωικό βασίλειο. Εκείνη την ώρα θα είναι ορατός από τις ΗΠΑ ο κομήτης με την ονομασία (κομήτης διάβολος), η απόσταση από τον ήλιο θα είναι 25 μοίρες.
Ηλιακή έκλειψη και καινούργιο φεγγάρι, μας φέρνει έντονα φυσικά φαινόμενα, έχει πολεμικό χαρακτήρα, φέρνει θυμό και εξέγερση, αποκαλύψεις για άτομα εξουσίας και επαναστάσεις. Επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια, Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω, Κριό του τρίτου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες από την 17 ως την 21 μοίρα αυτών των ζωδίων. Επίσης επηρεάζει έμμεσα όσους έχουν σημεία στις 10 μοίρες της Παρθένου και στις 10 μοίρες των Ιχθύων.

ΚΡΙΟΙ
Σε προσωπικές ανησυχίες και υγεία
ΚΑΡΚΙΝΟΙ
Σε επαγγελματικά θέματα, κοινωνική προβολή και καριέρα
ΖΥΓΟΙ
Σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών
ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ
Σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας
Ο κυβερνήτης πλανήτης της έκλειψης συναντά από σύνοδο τον Κρόνο που βγάζει θυμό, ατυχήματα και πολλά απωθημένα, φοβίες και ακραίες κινήσεις, προβλήματα και ατυχήματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα και τον υπόγειο πλούτο της θάλασσας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση