Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Αφροδίτη- Ποσειδώνας σύνοδο στις 03/04/2024 στο ζώδιο των Ιχθύων 28 μοίρες.

Αφροδίτη- Ποσειδώνας σύνοδο στις 03/04/2024 στο ζώδιο των Ιχθύων 28 μοίρες.

Αντιγόνη Στάμου

Η ανάδυση της Αφροδίτης έρχεται από τον αφρό της θάλασσας, αφού την πέταξε εκεί ο Κρόνος. Εκεί την υποδέχτηκαν οι χρυσοστόλιστες ώρες. Την έντυσαν σαν βασίλισσα, και την οδήγησαν στους Ολύμπιους θεούς. Έτσι και τώρα που η Αφροδίτη με τα χρυσογαλάζια πέπλα της ντυμένη, πάει να επισκεφθεί τον Ποσειδώνα, που την περιμένει να την εναποθέσει ξανά στην απέραντη αγάπη του και έχοντας ετοιμάσει τα πουπουλένια αφρογάλαζα κύμμματα για να κάτσει και να περάσει ωραίες μέρες ξεκούρασης, αγαλλίασης και ένα παραμυθένιο απέραντο όνειρο που όμοιό του δεν έχει. Ως θεά του έρωτα και της ομορφιάς αγκαλιά με τον Ποσειδώνα τον θεό της απέραντης αγάπης αλλά και του παραμυθένιου κόσμου, θα δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ψυχικής αγαλλίασης που δεν θα νιώθεις πόνο αλλά μόνο ανακούφιση. Η Αφροδίτη είναι αγάπη και ο Ποσειδώνας είναι ευλογία, κάτω λοιπόν από τα κυματιστά πέπλα του, θα νιώθουν οι άνθρωποι που υποδέχονται αυτή την όψη την απέραντη αγάπη ως ευλογία και θείο δώρο.
Θα δώσει λοιπόν στους ανθρώπους που δέχονται αυτή την όψη υπό μορφή συνόδου, τριγώνου, εξαγώνου, γιατρειά στα προβλήματά τους, στον έρωτα τους, την υγεία τους. Θα εξομαλύνει και θα σκεπάσει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει στη συζυγική ζωή και ιδίως των γυναικών. Έχει όμως και μια άλλη διάσταση, αυτή η όψη. Την επαφή με το θείο αλλά και με την φιλευσπλαχνία για ανθρώπους κατατρεγμένους.
Από αυτή την όψη ευνοούνται τα ζώδια του νερού και της γης του τρίτου δεκαημέρου και έχοντες σημεία πλανητών εκεί από τις 26 μοίρες ως και το τέλος του ζωδίου τους.
Ανάψτε ένα κερί και κάντε μια επίκληση, ζητήστε να σας έρθει στη ζωή σας η απέραντη αγάπη, πλημμυρίστε από συναισθηματική ομορφιά για τον εαυτό σας και τον πλησίον σας. Ασχοληθείτε με τέχνη, περπατήστε στη θάλασσα και ανταλλάξτε όμορφα λόγια με το ταίρι σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση