Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ουρανός- Δίας σύνοδος 21/4/24

Αντιγόνη Στάμου

Ουρανός- Δίας σύνοδος 21/4/24

Αντιγόνη Στάμου

Ευνοεί τα ζώδια της γης Αιγόκερους, Ταύρους, Παρθένους τρίτου δεκαημέρου, επίσης τα ζώδια του νερού, Καρκίνους, Ιχθύς, Σκορπιούς, τρίτου δεκαημέρου. Και τους Λέοντες και Υδροχόους του τρίτου δεκαήμερου. Επίσης όσους έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια και αντίστοιχες μοίρες(από 18 ως 24) ή προσωπικούς πλανήτες και μεσουράνημα.
Μια ξαφνική αλλαγή της τύχης χωρίς να μπορούμε να πούμε το μέγεθός της. Ανάλογα λοιπόν το πλανητικό ωροσκόπιο του καθενός σε ατομικό επίπεδο θα φέρει πολλή τύχη ή μερική εξαρτάται φυσικά και σε ποιόν οίκο σε ατομικό ωροσκόπιο λαμβάνει χώρα η σύνοδος αυτή, και τι πλανήτες συναντάει και αν κάνει καλές όψεις ή και δύσκολες. Ανοιχτές πόρτες ευκαιριών για τον καθένα ξεχωριστά, σε γενικές γραμμές όμως είναι μια αναπάντεχη τύχη που θα πρέπει ο καθένας να προλάβει να την αρπάξει γιατί έχει την τάση του ξαφνικού γρήγορου περάσματος. Θα φέρει καθοριστικές αλλαγές, νέα φιλοσοφία στη ζωή και τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.
Κοσμικά θα αλλάξουν θέματα που αφορούν τράπεζες, χρηματιστήρια, τρόπο διατροφής, μόδα, αλλαγές στην τεχνολογία, στον τρόπο επικοινωνίας, σε πανεπιστήμια και ανώτατα ιδρύματα, εκκλησία ,και τρόπο εκπαίδευσης. Αισιοδοξία για ελευθερία και για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το μότο αυτής της συνόδου είναι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Η όψη θα είναι ενεργή όλο τον Απρίλιο μέχρι τέλος Μαΐου. Ανάγκη απελευθέρωσης μετά από μάχη, σπάσιμο από τα δεσμά που μας φυλάκιζαν χωρίς περιορισμούς και κανόνες, ανάληψη ρίσκου χωρίς να γνωρίζεις το αποτέλεσμα.
Σε παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να φέρει εξεγέρσεις, επαναστατικές κινήσεις με τρόπο σκληρό και αυτό να έχει και τη μορφή της επέκτασης σε πολλά μέρη του κόσμου. Μετά από αυτό οι ιθύνοντες θα αναγκαστούν να ψηφίσουν καινούργιους νόμους, επίσης θα θεσπιστούν νόμοι για την καλυτέρευση των γυναικείων δικαιωμάτων, τεχνολογική, αγροτική πρόοδος για την εύρυθμη και μοντέρνα καλλιέργεια, με τις ανάλογες συνέπειες, γενικά η τεχνολογία με ταχύτατους πλέον ρυθμούς θα μπει στην καθημερινότητα μας. Ευτυχώς η σύνοδος αυτή δεν πραγματοποιείται απάνω στον απλανή καπούτ αλγκοολ, που είχε πραγματοποιηθεί κατά την περίοδο 08/05/1941 και έτσι δεν θα φέρει τα καταστροφικά αποτελέσματα ενός γενικευμένου πολέμου.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση