Αστρολόγοι – Μέντιουμ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΤΑΜΟΥ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

Είμαι η Αντιγόνη Στάμου και κατάγομαι από τα Βίλια Αττικής. Κατοικώ στην Καλλιθέα κι εκεί βρίσκεται το αστρολογικό μου γραφείο. Στο χώρο της Αστρολογία και της Μεταφυσικής κινούμαι περισσότερο από δυο δεκαετίες.

Έχω αποφοιτήσει από το Mayo School of Astrology to 1998 και έχω λάβει μέρος σε πολλά διεθνή συνέδρια Αστρολογίας και Ψυχικών Ερευνών σε ΗΠΑ, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία. Έχω εκπαιδευτεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό στην μελέτη των θρησκειών, τη Δυτική και Κινεζική Αστρολογία, τις κάρτες Ταρώ, τους Ρούνους, την Ψυχομετρία και την Καρμική Ερμηνεία του Ωροσκόπου.

Είμαι μέλος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Ψυχικών Ερευνών και Τηλεπάθειας («Ο Τυανεύς») και της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Αστρολόγων (AFA) AAN και ISAR (International Society of Astrological Research).

Ενημερώνομαι διαρκώς για τις εξελίξεις στα πεδία της Αστρολογίας και της Μεταφυσικής και δεν σταματώ να μελετώ και να εμβαθύνω στα μυστήρια του σύμπαντος.

Με μεγάλη συνέπεια και αγάπη γι’ αυτό που κάνω, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να βρείτε ισορροπία στη ζωή σας και λύσεις στα ζητήματα που σας προβληματίζουν.

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤHΣ, ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ

Είμαι η Αδαμαντία κι έχω πίσω μου μια μεγάλη πορεία στο χώρο της μεταφυσικής, της αστρολογίας και της χαρτομαντείας, καθώς όλα αυτά τα θέματα με ενδιέφεραν διαισθητικά από τότε που ήμουν παιδί.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου για τις κάρτες Ταρώ ενισχύθηκε όταν, σε νεαρή ηλικία, συνειδητοποίησα ότι ο σκοπός μιας ανάγνωσης Ταρώ είναι να κατανοήσουμε καλύτερα την τρέχουσα κατάσταση της ζωής μας, να αποκαλύψουμε το παρελθόν και να πάρουμε μια ιδέα για τα πράγματα που δεν έχουν ακόμη έρθει. Μπορώ να συνδεθώ με το ενεργειακό σας πεδίο (το οποίο λειτουργεί τέλεια κι από απόσταση) και να σας μεταδώσω το μήνυμα που χρειάζεστε για να προοδεύσετε στη ζωή.

Με την εμπειρία, λοιπόν, πολλών χρόνων, με συνεχή μελέτη κι ενασχόληση, με οδηγό το ισχυρό μου ένστικτο και πάνω απ’ όλα με αγάπη και σεβασμό γ’ αυτό που κάνω, είμαι σε θέση να δώσω ξεκάθαρες απαντήσεις, όποιο κι αν είναι το θέμα που σας απασχολεί.

Αν ανησυχείτε για το τι μπορεί να σας φέρει το μέλλον, ελάτε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί τις λύσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε.

Οι κάρτες κρύβουν μυστικά, αλλά όχι από μένα!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ

Είμαι ο Αλέξανδρος, κατάγομαι από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και είμαι αστρολόγος και μέντιουμ.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα μια ιδιαίτερη σχέση με το Θεό και με απασχολούσε η ενέργεια του σύμπαντος και το πώς επηρεάζει τους ανθρώπους. Είχα, επίσης, μια διαισθητική ικανότητα να «γνωρίζω» τι θα συμβεί και να προσπαθώ να βοηθήσω τους ανθρώπους γύρω μου να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Το προσωπικό μου όραμα είναι να είμαι μέρος της αφύπνισης και της ανάπτυξης που βιώνουμε στον πλανήτη και με την πολύτιμη βοήθεια της Αστρολογίας να έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες για προσωπική και πνευματική ανάπτυξη.

Υπάρχουν πολλές πτυχές της πρακτικής της Αστρολογίας που χρησιμοποιούνται για να παρακολουθήσουμε, να μελετήσουμε και να προβλέψουμε τους κύκλους της ζωής, όπως στις επιχειρήσεις, στα οικονομικά, τα πρότυπα ψυχολογικής συμπεριφοράς και την πνευματική αναζήτηση.

Η δική μου ανάπτυξη σε αυτήν τη ζωή τροφοδοτήθηκε από την αναζήτησή μου για περισσότερες απαντήσεις και κατανόηση. Μέσω αυτής της διαδικασίας συνεχίζω να εστιάζω, τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική μου ενέργεια στην ανάπτυξη της Αστρολογίας, ως ένα ακριβές εργαλείο για την πρόβλεψη και την συνειδητή καθοδήγηση των άλλων.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΣ, ΧΑΡΤΟΜΑΝΤHΣ, ΜΕΝΤΙΟΥΜ

Είμαι η Ελισάβετ και μελετώ εδώ και πολλά χρόνια τη γλώσσα των άστρων, των αριθμών και των καρτών Ταρώ.

Από νεαρή ηλικία με γοήτευε ιδιαίτερα ο κόσμος των άστρων και τα μυστικά του κι ασχολήθηκα με τις θέσεις των πλανητών στο σύμπαν για να προβλέψω μελλοντικές καταστάσεις ή να ερμηνεύσω τη σημασία των γεγονότων του παρελθόντος.

Έχω εκπαιδευτεί στο Midwest School Of Astrology στις ΗΠΑ κι έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό (Θιβέτ, Ινδία, Αίγυπτος) για να εμβαθύνω σε αρχαίες εσωτερικές πρακτικές, όπως η αριθμολογία, η χαρτομαντεία και η χειρομαντεία. Όλα αυτά υπήρξαν το αντικείμενο των σπουδών, της μελέτης και του ενδιαφέροντός μου.

Έχω την ικανότητα να επικοινωνώ με σαφήνεια και να αναλύω τα μηνύματα που στέλνουν τα πλανητικά σχήματα σε σχέση με την ημερομηνία της γέννησής σας.

Αυτά, σε συνδυασμό με μια δυνατή διαίσθηση, τα θέτω στην υπηρεσία όσων με εμπιστεύονται.

Αντιγόνη Στάμου

ΔΩΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ (ΣΦΙΓΓΑ - ΤΑΡΩ)

Γεια σας!  Είμαι η Δώρα και θα χαρώ πολύ να φανώ χρήσιμη, δίνοντας ανακούφιση και λύσεις στα προβλήματά σας.

Με την πολυετή εμπειρία μου στη χαρτομαντεία, μπορώ να δω και να ερμηνεύσω ό,τι μου ζητηθεί.  Πέντε χρόνια στην Αίγυπτο, ήταν αρκετά να εντρυφήσω στην αρχαία αιγυπτιακή χαρτομαντεία (Σφίγγα-Ταρώ), να διδαχθώ, παράλληλα, σύγχρονες μεθόδους ερμηνείας των καρτών, αλλά και να εισχωρήσω στην κουλτούρα ενός αξιόλογου λαού.

Σας εγγυώμαι πως θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις προβλέψεις μου.

Μη διστάσετε λοιπόν, να με συμβουλευτείτε και γιατί όχι, να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, και κατ’ επέκταση τη ζωή σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση