Τοξότης

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Τοξότης Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Τοξότης

Μπαίνετε σε μία ιδιαίτερα σημαντική εποχή για τη ζωή σας, μία και ο Κρόνος από το ζώδιο των Ιχθύων θα παίξει πολύ ενεργό ρόλο στα χρόνια που ακολουθούν, διαμορφώνοντας ένα τελείως διαφορετικό τοπίο, σε ότι αφορά τόσο τον εαυτό σας όσο και την οικογένειά σας.

Είναι μία εποχή που μπαίνετε στη διαδικασία της ανακατάταξης των προσωπικών σχέσεων και επαφών σας που επηρεάζουν άμεσα την οικογενειακή σας ζωή.

Δεν αποκλείεται να προκύψουν αλλαγές, οι οποίες αφορούν το ίδιο το ακίνητο, είτε γιατί υπάρχουν ζημιές οι οποίες χρειάζεται να διορθωθούν, και αυτό σας απορροφά χρήματα, είτε γιατί μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε σπίτι για κάποιο λόγο.

Δεν αποκλείεται, αν θέλετε να δημιουργήσετε και εσείς τη δική σας οικογένεια, και να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες που δεν είχατε μέχρι τώρα.

Παράλληλα σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, η περίοδος αυτών των δυόμισι ετών που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο των ιχθύων θα είναι μία εποχή μεγάλων υποχρεώσεων και σκληρής δουλειάς.

Να θυμάστε πως οι κόποι σας και οι προσπάθειες σας θα ανταμειφθούν, χρειάζεται όμως να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.

Στην εβδομάδα αυτή, θα έχετε την ευκαιρία, να ανανεώσετε το κοινωνικό μέρος της ζωής σας, αλλά και το ερωτικό, τόσο σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, όσο και σε ότι αφορά καινούργιες γνωριμίες που έρχονται τώρα στη ζωή σας και την ανανεώνουν πλήρως.