Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 16 – 22 Ιανουαρίου 2023

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 16 - 22 Ιανουαρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Όλα όσα το προηγούμενο διάστημα μπορεί να καθυστερούσαν, να αναβάλλονταν ,ή να ματαιώνονταν, έχει έρθει η στιγμή να ξεπεραστούν, και να περάσουν σε μία νέα φάση πιο δυναμική πιο ουσιαστική και κυρίως πιο αισιόδοξη.

Ναι, είναι η στιγμή που προχωράτε μπροστά, και αφήνετε πίσω σας οτιδήποτε μπορεί να σας προβλημάτισε να σας στενοχώρησε την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία στην ημέρα της Τετάρτης, ανανεώνοντας σταδιακά την επικοινωνία σας, και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσετε πιο ουσιαστικά και κυρίως πιο αποτελεσματικά, τα οποία σχέδια δεν καταφέρατε να υλοποιήσετε τον προηγούμενο καιρό.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, πως στην εβδομάδα αυτή, κάνετε σημαντικές συμμαχίες, μία και ανακαλύπτετε πρόσωπα, τα οποία έχουν διάθεση να σταθούν κοντά σας και να εξυπηρετήσουν τις οποίες προθέσεις, σχέδια η τις αποφάσεις σας.

Είναι η στιγμή παράλληλα που ανακαλύπτεται και εσείς, τη δύναμη που διαθέτετε, όταν έχετε πάρει απόφαση ότι θα τα καταφέρετε σε όποιο στόχο ή σχέδιο έχετε στο μυαλό σας.

Τόσα το πέρασμα του Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου στην ημέρα της Παρασκευής, όσο και η Νέα Σελήνη στην ημέρα του Σαββάτου στο ίδιο ζώδιο, είναι η υπόσχεσή σας πως ότι και να γίνει στο τέλος τα πράγματα θα πάνε καλά!

Οι αλλαγές της περιόδου, αφορούν την επαγγελματική σας ζωή, και όλα εκείνα τα οποία προετοιμάζετε το προηγούμενο διάστημα και πιστεύατε μέσα σας πώς θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε.

Βάλτε πρόθεση και πίστη στο Όραμα σας, και να είστε σίγουροι πως ότι κι αν έχετε οραματιστεί, ονειρευτεί, είναι η ώρα να υλοποιηθεί τώρα!