Ταύρος

Ταύρος | 16 Μαρτίου 2023

Ταύρος | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι πολύ πιθανό στη σημερινή μέρα να εστιάζετε σε όλα αυτά τα οποία νιώθετε ότι σας λείπουν, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την τάση να αναμοχλεύετε και θέματα του παρελθόντος, τα οποία είχαν μία δύσκολη και πονετική για εσάς χροιά.

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, από τα ζώδια του Κριού και του Αιγόκερω, σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και ευάλωτους, σε εξωτερικούς παράγοντες.

Καλό είναι, να αποφύγετε να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα τα οποία έχουν ισχυρή επιρροή επάνω σας και μάλιστα αρνητική..

Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ταύρους που έχουν μία σχέση πιο παρασκηνιακή, η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα πολύ έντονο, και σε πολλές περιπτώσεις δύσκολο περιβάλλον, ανάμεσα σε σας και το άλλο πρόσωπο, το οποίο δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε.

Αποφύγετε να κάνετε σενάρια με το μυαλό σας, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Στα θετικά της σημερινής ημέρας το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, βοήθα μέσα στο επόμενο διάστημα να εξισορροπήσετε τόσο τις σχέσεις της προσωπικής σας ζωής, όσο και της επαγγελματική σας.