Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 – 19 Μαρτίου 2023

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13 - 19 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι μία περίοδος που πετάτε από πάνω σας οτιδήποτε είναι περιττό, οτιδήποτε σας έχει ζορίσει η πιέσει, και αναζητάτε ότι είναι αληθινό και έχει ουσία.

Ωστόσο στην εβδομάδα αυτή, και κάτω από τις όψεις του που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με Άρη Ήλιο και Ερμή, καλό είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ως προς τις επιλογές σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε και αντιδράτε, απέναντι στα πράγματα, γιατί είναι πολύ πιθανό να απορρίψετε καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να σας ωφελήσουν, και αντίθετα να κρατήσετε κοντά σας πρόσωπα, τα οποία δεν σας όχι μόνο δεν σας είναι απαραίτητα, αλλά μπορεί να μη σας κάνουν και πάρα πολύ καλό ιδιαίτερα σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή.

Μία και αυτός θα είναι ένας κύριος τομέας ο οποίος βάλλεται αυτή την περίοδο, και χρειάζεται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ως προς τις επιλογές που κάνετε ,ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν καινούργιες γνωριμίες.

Μην προσπαθείτε επίσης να έχετε τον πλήρη έλεγχο σε ότι αφορά και την εργασιακή σας ζωή, γιατί υπάρχουν πολλά τα οποία είναι εύκολο να σας ξεφύγουν.

Αλλά γενικότερα θα υπάρχει μία τάση χειρισμού των γύρων σας την εβδομάδα αυτή την οποία καλό είναι να αποφύγετε.

Στα θετικά της εβδομάδας, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου απέναντί σας, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων σας, αλλά και το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, από την ημέρα της Κυριακής και μετά, ευνοεί την εργασιακή σας ζωή, και σας βοηθά να επικοινωνήσετε άμεσα και αποτελεσματικά τα οποία θέματα σας ενδιαφέρουν να εξελίξετε.