Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Σκορπιός

Βγαίνετε από μία πολύ δύσκολη περίοδος η οποία σας ζόρισε σας πίεσε και σας έκανε πολλές φορές να δοκιμάσετε τα όρια σας και τις αντοχές σας.

Όμως παραδεχτείτε το, έχετε βγει πιο σοφοί και πιο ώριμοι και κυρίως γνωρίζετε περισσότερο τον εαυτό σας τις δυνάμεις και τις δυνατότητες σας.

Από δω και πέρα ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συναισθηματική σας ζωή, ο έρωτας παίρνει μία άλλη μορφή, πιο σοβαρή, πιο μεστή, ζητάτε συγκεκριμένες δεσμεύσεις από το πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε ή πρόκειται να συνδεθείτε.

Δεν αποκλείεται στα χρόνια που ακολουθούν να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα σας ακολουθήσει στη ζωή σας, και έχει με το οποίο θα έχετε και αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Σε κάθε περίπτωση είναι μία εποχή στην οποία καλείστε να αξιοποιήσετε όλα όσα μάθατε το προηγούμενο διάστημα, και κυρίως να χτίσετε τη συναισθηματική σας ασφάλεια με εκείνα τα πρόσωπα που μπορούν να την υποστηρίξουν.

Στην εβδομάδα αυτή, καλό είναι να προσεγγίσετε το όποιο θέμα σας απασχολεί, ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή, αποστασιοποιημένα με έναν υγιή σκεπτικισμό και να οργανώσετε όσο μπορείτε καλύτερα την εξέλιξη για την υλοποίηση του.

Προσεγγίστε με λογική και λεπτομέρεια, και να είστε σίγουροι ότι η περίοδος αυτών των ημερών, μπορεί να σας φέρει μία πολύ σημαντική εξέλιξη η οποία έχει και οικονομικό όφελος για εσάς.