Σκορπιός

Σκορπιός | 16 Μαρτίου 2023

Σκορπιός | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Γεγονός είναι πως αλλά μπορεί να έχετε στο μυαλό σας σήμερα και άλλα να βγουν μπροστά σας, μία και η διάθεσή σας είναι να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε δημιουργικοί, χαρούμενοι και σας φέρνει σε επαφή με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

Όμως από την άλλη μεριά, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως θα θέλατε, αλλά παρατηρείτε πως και οι γύρω σας δεν είναι πρόθυμοι να ακολουθήσουν τη διάθεσή σας.

Αν έχετε παιδιά ιδιαίτερα σήμερα, κρατήστε αποστάσεις, και κυρίως ακούστε τι έχουν να σας πουν χωρίς να κρίνετε τις θέσεις και τις απόψεις τους.

Καθώς επίσης και με τον ερωτικό σύντροφο, μην μπείτε στη διαδικασία προς στιγμήν να ασχοληθείτε με θέματα, τα οποία συνήθως έχουν την τάση να πυροδοτούν την σχέση σας, μία και ούτε λύση μπορείτε να βρείτε, αλλά ούτε και να εξισορροπήσετε παρακάτω το όποιο πρόβλημα δημιουργηθεί.

Στα θετικά της σημερινής ημέρας, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, απέναντι σας, είναι ο λόγος που ανανεώνει τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σας ζωή, και σας δίνει λόγους, αφενός να πάτε τα σχέδιά σας παραπέρα, αφετέρου να συνδεθείτε ουσιαστικά με τα πρόσωπα που χρειάζεστε να έχετε στη ζωή σας.