Σκορπιός

Σκορπιός | 15 Μαρτίου 2023

Σκορπιός | 15 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Το πέρασμα της σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις μεσημεριανές ώρες της ημέρας, αλλάζει τις προτεραιότητές σας, και σας βάζει στη διαδικασία να κινηθείτε πιο άμεσα, και αποτελεσματικά, σε ότι αφορά την επικοινωνία σας, οργανώνοντας και μεθοδεύοντας ένα νέο κύκλο προώθησης, των ζητημάτων που έχετε σε εξέλιξη μέσα στο επόμενο διήμερο.

Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει να εξιδανικεύετε πρόσωπα ή καταστάσεις, και να τους δίνετε πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις μέσα στο μυαλό σας από ότι πραγματικά έχουν ,με αποτέλεσμα όταν κατεβαίνουν στην πραγματική τους διάσταση να δημιουργούν μία μορφή απογοήτευσης.

Ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες τις μέρες αυτές, μία και θα έχετε την τάση να λειτουργείτε κάτω από έναν άκρατο συναισθηματισμό, ο οποίος όμως μπορεί πολύ εύκολα να σας απογοητεύσει.

Επίσης προσοχή και στα τυχερά παιχνίδια, μην επενδύετε περισσότερο από ότι αντέχετε, γιατί το σίγουρο είναι πως κάτω από την επιρροή της όψης αυτής μπορεί να έχετε σημαντικές απώλειες.