Λέων

Λέων | Μάρτιος 2023

Λέων | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Μπαίνετε σε μία καινούργια πραγματικότητα πιο καθαρή πιο αισιόδοξη και πιο δημιουργική, και άκρως ανανεωτική.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια, δοκιμαστήκατε σκληρά με τον Κρόνο να κινείται απέναντί σας, και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Είναι στιγμή να ελευθερώσετε κάθε περιορισμό τον οποίο έχετε θέσει στον εαυτό σας, και να αξιοποιήσετε την ωριμότητα και τη σοφία που δεχτήκατε από αυτόν τον σοφό πλανήτη. Είναι μία περίοδος ενδυνάμωσης της θέλησης σας, και τώρα αντιλαμβάνεστε πολύ περισσότερο την πραγματικότητα σας, σαν μία μεγάλη αρένα μέσα στην οποία μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις τις ιδέες και τις απόψεις σας.

Ο Κρόνος από τη νέα του θέση θα σας δοκιμάσει σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, αυτή την διετία, για αυτό είναι σημαντικό να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό έτσι ώστε να αποφύγετε λανθασμένους χειρισμούς.

Πολύ σημαντικό το πέρασμα του Πλούτωνα απέναντί σας, σας καλεί να εγκαταλείψετε την προηγούμενη κοσμοθεωρία σας και την παλιά σας ταυτότητα και να χτίσετε μία νέα. Θα αναζητήσετε καινούργιες σχέσεις και πρόσωπα, μέσα από τα οποία θα έχετε τελείως διαφορετικές αναζητήσεις και φιλοσοφία να ανταλλάξετε.

Στο μήνα αυτόν ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, και αυτός είναι ένας λόγος που σας βάζει στη διαδικασία να αναζητήσετε μέσα σας απαντήσεις, οι οποίες μέχρι εχθές σας προβλημάτιζαν αλλά δεν είχατε τολμήσει να τις επεξεργαστείτε.

Σημαντικός υποστηρικτής σας συνεχίζει να είναι ο Δίας, και σε πολλές περιπτώσεις όπως στις αρχές του μήνα φέρνει σημαντικές εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή με ταξίδια.

Από τις 20 και μετά το πέρασμα του ήλιου στο ζώδιο του Κριού αλλά και η νέα σελήνη στις 21,χαράζουν ένα καινούργιο μονοπάτι μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να κινηθείτε στην κατεύθυνση που θέλετε και έχετε επιλέξει.