Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Όσο και αν προσπαθείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας την εβδομάδα αυτή, θα υπάρξουν πολλοί λόγοι που θα σας πυροδοτούν, και δεν θα σας είναι εύκολο να διαχειριστείτε ούτε τα νεύρα σας ούτε τις απαιτήσεις σας από τους γύρω σας.

Βλέπετε τόσο η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού όσο και του ήλιου και του Ερμή, δημιουργούν ένα κλίμα έντασης, το οποίο συχνά-πυκνά αναζωπυρώνεται με ή χωρίς λόγο, ωστόσο καλό θα είναι να προσέχετε που ξεσπάτε τα νεύρα σας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Ωστόσο στις αρχές της εβδομάδας, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό στην ψυχολογία σας, και να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους ακόμα και αν σας είναι δύσκολο ή σας πονάει.

Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Κριούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα, να πείτε αυτά που νιώθετε ακόμα και αν ο σύντροφός σας δεν είναι σε θέση προς στιγμήν να σας κατανοήσει.

Βεβαίως κάτω από το βάρος της σεληνιακής έκλειψης στην ημέρα του Σαββάτου στο ζώδιο του Ταύρου, καλό θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να τερματίσετε μία σχέση η οποία εδώ και καιρό δεν έχει πλέον κάτι ουσιαστικό να σας προσφέρει.

Επαγγελματικές προβλέψεις.

Το σίγουρο είναι πως η εβδομάδα αυτή σας ανοίγει πολλά μέτωπα σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, με κυρίαρχο αυτό των οικονομικών σας, μία και κάτω από το βάρος της Πανσελήνου, το σίγουρο είναι πως θα βρεθείτε μπροστά σε αντίξοες καταστάσεις, στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείτε, για αυτό χρειάζεται να πάρετε το χρόνο σας και να επεξεργαστείτε διεξοδικά τα οποία θέματα προκύπτουν έτσι ώστε να μπορέσετε να δώσετε μία αποτελεσματική λύση σε ότι σας δυσκολεύει.

Ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και στην κατανάλωση σας, μια και θα έχετε την τάση να ξοδεύετε αλόγιστα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας κοστίσει πολύ.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση