Καρκίνος

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Καρκίνος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Πολλά τα γεγονότα της εβδομάδας αυτής και όχι μόνο, μία και η σεληνιακή έκλειψη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, σας ανοίγει ένα νέο κύκλο θεμάτων, το οποίο θα σας απασχολήσει όχι μόνο στην εβδομάδα που θα διανύσουμε, αλλά και για τους μήνες που θα ακολουθήσουν, που σχετίζεται τόσο με τα προσωπικά όσο και με τα επαγγελματικά σχέδια σας, που θα δείτε ότι αυτή την εποχή με κάποιο τρόπο αναβαθμίζονται, αλλάζουν και εξελίσσονται, και σας καλούν να τα ακολουθήσετε.

Κρατήστε αποστάσεις από πρόσωπα τα οποία δεν εμπιστεύεστε και κινηθείτε με ασφάλεια, γιατί αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε και σας κάνει να νιώθετε καλά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Βεβαίως την εβδομάδα αυτή, οι αντιθέσεις που σχηματίζει ο Άρης αλλά και ο Ερμής με το Δία από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ταύρου, δημιουργούν ένα κλίμα αναστάτωσης τόσο στις σχέσεις με τα παιδιά σας για όσους είστε γονείς, όσο και γενικότερα τα θέματα που αφορούν την προσωπική και ερωτική σας ζωή.

Καλό θα είναι αν νιώθετε πως κάτι δεν έχετε χειριστεί σωστά, να το αναγνωρίσετε, να ζητήσετε συγγνώμη και να προχωρήσετε παρακάτω, κρατώντας όσο το δυνατόν τις ισορροπίες.

Μία σχέση με ένα φιλικό πρόσωπο ξεκαθαρίζει, αλλά και σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι μία εποχή ανανέωσης και αναβάθμισης από την οποία μπορείτε να ωφεληθείτε συναισθηματικά.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο, ένα project, ή ένα έργο πάνω στο οποίο εργάζεται το τελευταίο καιρό, με συνέπεια μέθοδο και πολύ ισχυρό αίσθημα ευθύνης.

Το σοφό σύμπαν που πάντα αναγνωρίζει τις προσπάθειες που κάνει ο καθένας από μας, σας στέλνει τις ευεργεσίες και την υποστήριξη του, δίνοντάς σας τη δυνατότητα μίας μικρής μεγαλύτερης αναβάθμισης στην εργασιακή ζωή, σαν μία επιβράβευση για όλη τη δουλειά και τον κόπο που έχετε κάνει.

Είναι η ώρα να προχωρήσετε μπροστά και αυτό δεν πρέπει να το χάσετε με τίποτα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση