Ιχθείς

Ιχθείς | 16 Μαρτίου 2023

Ιχθείς | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Δύσκολη περίοδος γεμάτη ανατροπές έντονη συναισθηματική φόρτιση και κυρίως δύσκολη προσέγγιση σε ότι αφορά τις σχέσεις σας και τις προσωπικές και της επαγγελματικές.

Κάτω από τη σύνοδο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στη δική σας ζωδιακή περιοχή, καλό είναι να είστε προσεκτικοί και στο τι λέτε, και στο τι υπόσχεστε, αλλά και το κατά πόσο ανταποκρίνεστε σε αυτά που σας υπόσχονται οι γύρω σας, γιατί υπάρχει μία τάση εξαπάτησης συνειδητή η ασυνείδητη, πού μπορεί να φαίνεται πως δημιουργεί ένα κλίμα ευκαιριών, αλλά πολύ λίγες από αυτές θα μπορέσουν να υλοποιηθούν.

Ιδιαίτερη προσοχή και στα θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, μια και τα τετράγωνα που σχηματίζει ο ήλιος από τη δική σας ζωδιακή περιοχή με τον Άρη από το ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί ένταση, σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια και τις σχέσεις που συνδέονται μαζί σας.

Ακόμα και αν υπάρχουν λόγοι που σας πυροδοτούν, αφήστε τους να περάσουν χωρίς να τραβήξετε το σκοινί, μία και είναι πολύ εύκολο τις μέρες αυτές να σπάσει.

Στα θετικά η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου έρχεται να ανανεώσει έως τις 10 Απριλίου την καθημερινότητά σας, την επικοινωνία σας, αλλά και την κοινωνική σας ζωή, η οποία το διάστημα αυτό σας προσφέρει πολλούς λόγους χαράς και ικανοποίησης.