Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Ο Άρης ξεκινάει την αναδρομή του από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 12 Γενάρη 2023 από την  δική σας ζωδιακή περιοχή.

Είναι μία εποχή σημαντικών αναθεωρήσεων στην οποία περνάτε από εδώ και πέρα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ωστόσο πολλές φορές είναι πιθανό, ξεκινώντας από την εβδομάδα αυτή, να μην είστε σε θέση να δείτε αντικειμενικά και με καθαρότητα, το πως είναι καλύτερο για εσάς να χειριστείτε τις καταστάσεις, για αυτό πάρτε το χρόνο σας πριν αποφασίσετε να κινηθείτε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Είναι μία εποχή που θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε και το τοπίο των σχέσεων σας, και  θα συμβαίνουν πολλά γεγονότα τα οποία θα σας αναγκάζουν να πάρετε θέση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Στην εβδομάδα αυτή είναι πολύ πιθανό, να βρεθείτε μπροστά σε αποκαλύψεις, που ενδεχομένως προκαλούν μία μορφή αναστάτωση στην καθημερινότητά σας.

Ίσως τώρα κατανοήσετε καλύτερα τις προθέσεις που έχουν κάποια πρόσωπα απέναντί σας.

Ωστόσο ενδέχεται να μην μπορείτε να κινηθείτε όπως θα θέλατε, για αυτό δώστε χρόνο πριν πάρετε αποφάσεις.

Από την άλλη μεριά δεν αποκλείεται, να δεχτείτε μία ερωτική εξομολόγηση, ενός προσώπου που εδώ και καιρό θέλει να σας μιλήσει, και να σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη, έως τις απογευματινές ώρες της ημέρας, μπορείτε να αξιοποιήσετε την επικοινωνία σας, μία και θα έχετε τη δυνατότητα να πείτε αυτό που θέλετε με μία μεγαλύτερη άνεση, και να γίνει κατανοητό σε αυτούς που απευθύνεστε.

Ιδιαίτερα στην ημέρα της Δευτέρας και της Τρίτης είναι πολύ πιθανόν να έχετε και κάποιες προσκλήσεις, που σας δίνουν τη δυνατότητα να βγείτε έξω να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μία καλή παρέα και έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Από τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης έως και τις βραδινές ώρες της Παρασκευής το ενδιαφέρον, στρέφεται περισσότερο στα θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας, ζωή και μπορείτε πολύ πιο εύκολα να προωθήσετε θέματα που έχετε σε εξέλιξη.

Σάββατο και Κυριακή είναι ένα διήμερο που σας προσφέρει λόγους  για να χαρείτε, να περάσετε καλά, και να ανταλλάξετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας ή με τα πρόσωπα που αγαπάτε.