Δίδυμος

Δίδυμοι | 16 Μαρτίου 2023

Δίδυμοι | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ένα από τα σημαντικά γεγονότα της σημερινής ημέρας, είναι η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή να τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Μία όψη η οποία συνεχίζει να δημιουργεί ένα κλίμα ασάφειας και απροσδιοριστίας, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, η οποία αυτές τις μέρες δημιουργεί σημαντικά διλήμματα, τα οποία δεν θα είναι και εύκολο να απαντήσετε, γιατί δεν έχετε ολόκληρη την εικόνα, έτσι ώστε να μπορέσετε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις αντικειμενικά.

Προς το παρόν αποφύγετε τις δεσμεύσεις με οτιδήποτε νιώθετε πως δεν γνωρίζετε όσο θα θέλατε, και καλό θα είναι να μην αναλάβετε καμία ευθύνη η οποία δεν σας αναλογεί.

Παράλληλα και το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη που βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, σας κάνει ανυπόμονους, νευρικούς, να αρπάζεστε με το παραμικρό και να δημιουργείτε καταστάσεις, τις οποίες δεν θα μπορείτε εύκολα να μαζέψετε και σε προσωπικό αλλά ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, τόσο στη σημερινή μέρα όσο και γενικότερα το διάστημα που διανύουμε, επιβάλλεται να κινηθείτε όσο είναι δυνατόν σε χαμηλούς τόνους, και να μην μπαίνετε σε καταστάσεις οι οποίες μυρίζουν μπαρούτι..