Ο ΜΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα

Αντιγόνη Στάμου

Άρης τετράγωνο με Ποσειδώνα

Αντιγόνη Στάμου

( Σε ενέργεια από 11 έως 17 Φεβρουαρίου 2023)

Επηρεάζει προσωπικούς του μεταβλητού Σταυρού δίδυμος τοξότης Παρθένος και ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

14 του μηνός ο Άρης από το ζώδιο των διδύμων συναντάει τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των ιχθύων.

Δύο πλανήτες με τελείως διαφορετικά αιτήματα και ποιότητα μία και ο Άρης συμβολίζει την ενέργεια τη δράση τη διεκδίκηση ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σχετίζεται με την ψευδαίσθηση την οφθαλμαπάτη αλλά και το όραμα. Οι μέρες αυτές θα έχουν την τάση να είναι θολές μπερδεμένες ασαφής και χρειάζεται να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαρά λάθη τα οποία δεν θα είναι εύκολο να μαζέψουμε μετά.

Θα υπάρχει πολύ έντονα η τάση της φυγής από την πραγματικότητα, και αυτό μπορεί να οδηγήσει και στην αναζήτηση εμπειριών, οι οποίες δεν είναι οι ενδεδειγμένες όπως είναι το αλκοόλ τα ναρκωτικά και γενικότερα κάθε τι το οποίο προσφέρει δυνατότητες οι οποίες μας βγάζουν εκτός πραγματικότητας.

Τις μέρες αυτές είναι πολύ πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα με το νερό, είμαι της θάλασσας. Γενικότερα θα νιώσουμε πως έχουμε λίγο ως πολύ μειωμένη τα πρακτικά θέματα της ζωής μας ενώ χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και στη διατροφή μας μία και είναι πολύ εύκολος ο κίνδυνος δηλητηριάσεων ιδιαίτερα από θαλασσινά αλλά και ιώσεων.