Αιγόκερως

Αιγόκερως | Μάρτιος 2023

Αιγόκερως | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Σαν Αιγόκεροι που είστε, νιώθετε πάντα μία υπερβολική ανάγκη για ασφάλεια. και σε πολλές περιπτώσεις προσκολλάστε σε πρόσωπα ή καταστάσεις πηγαίνοντας έτσι ενάντια στο ρεύμα της ζωής, η μην επιτρέποντας στον εαυτό σας να ζήσει διαφορετικές εμπειρίες από τις συνηθισμένες.

Το πρώτο και το σημαντικό γεγονός του μήνα, είναι ότι απελευθερώνεστε από τον Πλούτωνα, για αρχή προσωρινά βεβαίως, αλλά λίγο παρακάτω μόνιμα, και αυτός είναι ένας λόγος επιπλέον, που μπορείτε να κινηθείτε πιο ελεύθερα, και να μην υποβάλλετε τον εαυτό σας, σε καμία καταπιεστική αντίληψη.

Είναι η στιγμή να εγκαταλείψετε την παλιά σας οπτική γωνία ,και να ανοιχτείτε σε καινούργιες γνωριμίες και διαφορετικούς τρόπους ζωής.

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που βεβαίως δεν σας επιτρέπει, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καθημερινότητά σας, να κινηθείτε ανάλαφρα ή ανέμελα, αλλά αντίθετα θα πρέπει ότι κάνετε τώρα, να το λαμβάνετε πολύ σοβαρά υπόψη σας και να εξετάζεται διεξοδικά πριν το εμπιστευτείτε.

Είναι ωστόσο σημαντικό, να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε εύκολα στις συνθήκες που διαμορφώνουν την πραγματικότητα σας, χωρίς να προσκολλάστε στις δικές σας ιδέες και απόψεις, οι οποίες πολλές φορές σας κάνουν να κινείστε μονομερώς και με απολυτότητα.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16 και μετά σας υπενθυμίζει ότι ο ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που προσφέρεται για κοινωνική ζωή, ανανέωση και έρωτα.

Αλλά επίσης το σημαντικό γεγονός του μήνα, είναι το πέρασμα του Άρη απέναντί σας, και αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην όποια ισορροπία μπορείτε να διατηρήσετε.

Κυρίως είναι σημαντικό να δίνεται χώρο και χρόνο στους γύρω σας, και να μην μένετε σε απόλυτες θέσεις ή απόψεις γιατί το σίγουρο είναι πως οι εντάσεις δεν θα σας λείψουν.

Το πέρασμα του ήλιου στο ζώδιο του Κριού, και η νέα σελήνη είναι ο λόγος για να ξεπεράσετε πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σας κρατούσαν πίσω,μια και τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσετε μπροστά.