Ταύρος

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου – 04 Ιουνίου 2023

Ταύρος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου - 04 Ιουνίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είστε σε μία εξαιρετικά αναπτυξιακή περίοδο, μέσα από την οποία μπορείτε να πετύχετε πολλά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας, για αυτό είναι πολύ σημαντικό τώρα, να βάλετε ένα πρόγραμμα και να κινηθείτε στοχευμένα, χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Η εβδομάδα αυτή, θα μπορούσε να είναι μία περίοδος σημαντικών επαναπροσδιορισμών τόσο σε ότι αφορά τις σχέσεις σας κάθε είδους: και τις επαγγελματικές, και τις κοινωνικές, και τις φιλικές,αλλά και τις συγγενικές ή τις αισθηματικές.

Αν ο γάμος σας ή ο δεσμός σας δεν είναι στα καλύτερά τους, αξίζει να κάνετε μία προσπάθεια να τον διορθώσετε, ή αν μη τι άλλο να προσεγγίσετε με ένα διαφορετικό τρόπο το σύντροφό σας.

Γιατί, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, εσείς θα ξέρετε πως έχετε κάνει το καλύτερο που μπορούσατε.

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα στην εβδομάδα αυτή, γιατί προτεραιότητα θα έχει το συναίσθημα και όχι η λογική.

Αξιοποιείστε την κοινωνική σας ζωή, μία και θα έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε νέους κύκλους, μέσα από τους οποίους μπορείτε να κάνετε σημαντικές γνωριμίες οι οποίες κάποιες από αυτές έρχονται να ανανεώσουν το ερωτικό μέρος της ζωής σας και να σας δώσουν αυτό που ακριβώς χρειάζεστε αυτή την εποχή.

Ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, οι ευκαιρίες αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι πέρα από κάθε τι που μπορεί να είχατε σκεφτεί η ονειρευτεί.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση