Σκορπιός

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου – 04 Ιουνίου 2023

Σκορπιός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου - 04 Ιουνίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι μία ιδιαίτερη και άκρως ευνοϊκή για εσάς εβδομάδα, για πολλούς λόγους και θα εκδηλωθεί και με πολλούς τρόπους, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις σας βρίσκουν απροετοίμαστους.

Το σίγουρο είναι, πως θα έχετε τα περιθώρια δράσης, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να κινηθείτε μεθοδικά χωρίς να φοβάστε να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, και κυρίως θα την εκφράσετε στους γύρω σας, ή στα πρόσωπα τα οποία νιώθετε την ανάγκη να πείτε κάποια πράγματα που κουβαλάτε εδώ και καιρό στην ψυχή σας.

Υπάρχει ένα ιδιαίτερα ανανεωτικό κλίμα, σε ότι αφορά τις σχέσεις σας ,και μολονότι μπορεί να νιώθετε πιο κλειστοί η πιο αποστασιοποιημένοι από τις εξελίξεις, θα μπορέσετε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε και να διατηρήσετε τις αναγκαίες ισορροπίες, ανανεώνοντας σημαντικά τον τομέα των σχέσεων σας, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τη σχέση σας.

Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιο κοντά από ότι νομίζετε, για αυτό είναι πολύ σημαντικό στην εβδομάδα που θα διανύσουμε, να βγείτε να κυκλοφορήσετε να γνωρίζετε κόσμο και να ζήσετε έντονα την κάθε σας στιγμή.

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, μία νέα πρόταση για συνεργασία σας χτύπα την πόρτα, και καλό είναι να την εξετάσετε διεξοδικά πριν την εμπιστευτείτε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση