Δίδυμος

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου – 04 Ιουνίου 2023

Δίδυμοι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου - 04 Ιουνίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα έχετε στο μυαλό σας, η εβδομάδα αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε αποστάσεις από την όποια δυσκολία μπορεί να σας έχει πιέσει ή προβληματίσει, και να πάρτε το χρόνο σας προκειμένου να δείτε με μία μεγαλύτερη αντικειμενικότητα τις καταστάσεις, και πώς μπορείτε να τις διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό για εσάς τρόπο.

Σταματήστε για λίγο και σκεφτείτε ποια είναι τα άμεσα προβλήματα που αυτή την περίοδο σας απασχολούν.

Είναι δυνατόν να επιλυθούν, έστω και αν πρέπει αυτή τη στιγμή απλά να οργανώσετε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας, αναβάλλοντας ωστόσο την οριστική επίλυση τους για αργότερα.

Καλό θα είναι να αποφύγετε την κατανάλωση στην εβδομάδα που θα διανύσουμε μία και θα έχετε την τάση να καταναλώνετε αλόγιστα, και χωρίς μέτρο και αυτό είναι κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Χρειάζεται να αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα, τα οποία μπορεί να εντείνουν ακόμα περισσότερο την ανασφάλεια σας.

Αλλά και εσύ ότι αφορά το συναισθηματικό μέρος της ζωής σας μη μεγαλοποιείτε αυτή την εποχή τις προσδοκίες που μπορεί να έχετε από τους γύρω σας, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε.

Κρατήστε αποστάσεις από πρόσωπα που μπορεί να σας υπόσχονται πολλά, αλλά μπορεί να σας δώσουν τελικά πολύ λιγότερα από αυτά που περιμένετε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση