Αιγόκερως

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου – 04 Ιουνίου 2023

Αιγόκερως Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Μαΐου - 04 Ιουνίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι η εβδομάδα πλέον σημειώνεται αληθινή πρόοδο στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, κυρίως όμως σε αυτούς που σχετίζονται με τις σχέσεις σας, τόσο τις προσωπικές τις κοινωνικές τις επαγγελματικές ιδιαιτέρως όμως τις αισθηματικές.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου απέναντί σας, σχηματίζει ένα πολύ όμορφο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εβδομάδας ή μιας περιόδου, κατά την οποία θα δείτε τις εξελίξεις να τρέχουν πολύ πιο γρήγορα, χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις, και τις σχέσεις σας να είναι πολύ πιο ικανοποιητικές και να σταθεροποιούνται.

Η εβδομάδα αυτή, είναι βοηθητική σε όλο το φάσμα των σχέσεων σας, και σας βοηθάει να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες τα οποία όμως χρειάζονται χρόνο πριν τα εμπιστευτείτε πλήρως.

Μία νέα γνωριμία ανατρέπει τελείως τα δεδομένα σας την εβδομάδα αυτή, και σας ανοίγει εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προοπτικές συμπόρευσης και συνύπαρξης με το πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σας.

Τα οικονομικά σας μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, και μάλιστα, οι ευκαιρίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο ιδιαίτερα για εσάς των πρώτων ημερών, είναι έξω από αυτό που εσείς μπορείτε να διαχειριστείτε η να κάνετε.

Είναι ευκαιρίες τύχης, και καλό είναι να αξιοποιήσετε κάθε νέα δυνατότητα, γιατί είναι προς όφελος σας. Ίσως έρθουν και χρήματα από τυχερά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση