Ζυγός

Ζυγός | Σεπτέμβριος 2023

Ζυγός | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Μπορεί ο Αύγουστος να σας δημιούργησε ένα μικρό ή μεγαλύτερο τέλμα στη ζωή σας, μία και νιώσατε παγιδευμένοι εξαιτίας διαφόρων διλημμάτων με τα οποία ήρθατε αντιμέτωποι,ωστόσο αν εξετάσετε τα πράγματα με μία μεγαλύτερη προσοχή μπορείτε να δείτε πώς ότι δεν καταφέρατε να υλοποιήσετε ή να αποφασίσετε, ήταν γιατί χρειαζόσασταν το χρόνο σας, και μία ευκαιρία για να δείτε τον κόσμο σας με άλλα μάτια, έτσι ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

Σε όλο αυτό συνετέλεσε και η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα που σας έβαλε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και φιλίες.

Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη περνά πλέον σε ορθόδρομη πορεία, και τώρα είναι η ώρα να ξεκολλήσετε, και να συνειδητοποιήσετε ,πως είναι η στιγμή να κάνετε πρόοδο, απέναντι σε όλα εκείνα τα οποία σας κράτησαν καθηλωμένους σε καταστάσεις που δεν σας άρεσαν.

Βεβαίως η αναδρομή πορεία του Ερμή έως τις 15 του μήνα συχνά-πυκνά θα συνεχίζει να πυροδοτεί την ψυχολογία σας ωστόσο θα έχετε τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το καινούργιο σας ταξίδι, το οποίο μάλιστα σας βρίσκει προετοιμασμένους και έτοιμους να τα καταφέρετε ότι και να γίνει.

Το πέρασμα του ήλιου στη δική σας ζωδιακή περιοχή, από τις 23 του μήνα και μετά, σηματοδοτεί την καινούργια γενεθλιακή σας χρονιά, που σας βρίσκει έτοιμους και δυναμικούς, να κατακτήσετε τα όνειρά σας και τους στόχους σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Σε ότι αφορά την αισθηματική σας ζωή αλλά και γενικότερα τον τομέα των σχέσεων σας, ο Άρης συχνά-πυκνά θα έχει την τάση να σας πυροδοτεί, και να σας φορτίζει, δημιουργώντας ένα κλίμα απαιτήσεων, το οποίο πολλές φορές σας κάνει να γίνεστε απόλυτοι, απότομοι, και απαιτητικοί από τους γύρω σας δημιουργώντας αρκετές προκλήσεις, και καταστάσεις που σας προκαλούν να αποδείξετε το ποιος είστε και τι αξίζετε.

Καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας, πως δεν είναι η εποχή να μπείτε στη διαδικασία να αναμετρήσετε τη δύναμή σας με τους γύρω σας, γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει ταραχή, ένταση, και διαπληκτισμούς στις σχέσεις σας.

Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ζυγούς που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους, αυτή η εποχή μπορεί να δημιουργήσει έντονους ανταγωνισμούς με τον σύντροφό σας, χωρίς να σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε από κοινού μία λύση, για να μπορέσετε να εξισορροπήσετε το μεταξύ σας, και να επιλύσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

Για αυτό χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειρίζεστε και το λόγο σας και τις απαιτήσεις σας προς τους άλλους.

Στο τέλος του μήνα στην πανσέληνο που κορυφώνεται τον άξονα σας, μία σχέση ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της , και κλείνει τον κύκλο της είτε προχωρώντας παρακάτω, είτε ολοκληρώνοντας την παρουσία του προσώπου αυτού στην στη ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

 

Σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή, να θυμάστε πως ο μήνας του Σεπτεμβρίου σας φέρνει αντιμέτωπους με αρκετές προκλήσεις τις οποίες καλείστε να υπερνικήσετε.

Κυρίως όμως καλείστε να ξεπεράσετε σε πολλές περιπτώσεις στον εαυτό σας, μία και θα έχετε την τάση να βλέπετε τους γύρω σας καχύποπτα, και να μην σας είναι εύκολο να εμπιστευτείτε πρόσωπα που μέχρι εχθές ήταν κοντά σας και σας στήριζαν.

Πάντως να θυμάστε πως ο μήνας αυτός, σας δίνει τη δυνατότητα να ωφεληθείτε οικονομικά, μία και φέρνει ευκαιρίες, οι οποίες ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο οικονομικής στήριξης, είτε μέσα από τη δουλειά σας, είτε μέσα από οικονομικά τρίτων τα οποία σας ωφελούν.

Είναι πολύ σημαντικό αυτή την εποχή να είστε επιμελής και επιδέξιοι, δίνοντας την εντύπωση ενός αξιόπιστου και σταθερού ατόμου τέτοιο που εμπνέει τους γύρω του να τον εμπιστευτούν.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση