Ζυγός

Ζυγός | Νοέμβριος 2023

Ζυγός | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Αναμφίβολα η παρουσία της Αφροδίτης στη δική σας ζωδιακή περιοχή έως τις 4 Δεκεμβρίου, δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό προς τα έξω.

Είναι η ώρα να λάμψετε με τη γοητεία σας, την καλή σας διάθεση, και να φέρετε περισσότερους ανθρώπους κοντά σας, μία και Αφροδίτη είναι αυτή και πάντα έχει την τάση να έλκει σαν τις μέλισσες το μέλι, όχι μόνο αγαπημένους, αλλά και κοινούς γνωστούς, οι οποίοι όλο και περισσότερο πληθαίνουν γύρω σας, ζητώντας κάτι από εσάς.

Πιείτε πολύ νερό φάτε πλούσιες σε βιταμίνες και ασβέστιο τροφές, και δώστε προσοχή σε κρυολογήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Έως τις 22 του μηνός υπάρχουν πολλά πρακτικά ζητήματα τα οποία καλείστε να εξυπηρετήσετε, και αυτό δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για συναισθηματικές απολαύσεις συνδέσεις.

Εσείς βεβαίως μπορεί να ασχοληθείτε με όλα αυτά, και αφήστε την Αφροδίτη να κάνει τη δουλειά της, η οποία από τις 8 του μήνα έως τις 4 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη δική σας ζωδιακή περιοχή, τονίζοντας τη γοητεία σας, και φέρνοντας κοντά σας τους ανθρώπους που σας αγαπούν, δημιουργώντας ένα διαφορετικό κλίμα από το συνηθισμένο στον τομέα των σχέσεων σας: πιο ζεστό, πιο φιλικό, πιο ανθρώπινο, κάτι που αναζητούσατε εδώ και καιρό.

Σημαντική ανανέωση ωστόσο έρχεται και μετά στις 24,που ο Ήλιος και ο Άρης περνούν στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που δημιουργεί ένα νέο τοπίο στα αισθηματικά σας ζητήματα στην κοινωνική σας ζωή.

Νέες γνωριμίες, αλλά και αποφάσεις που μπορεί να σχετίζονται με την ανανέωση ενός δεσμού σας δεν αποκλείονται, καλό θα είναι όμως να μη σπαταλάτε την αγάπη σας για άτομα που δεν το αξίζουν.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Πολύ σημαντική η παρουσία του Κρόνου, οποίος περνάς ορθόδρομη πορεία στον έκτο φυσικό σας οίκο στο ζώδιο των Ιχθύων, σας εφιστά διαρκώς την προσοχή σας στα καθήκοντα, τις υποχρεώσεις, τα εμπόδια ή τις ελλείψεις της ζωής σας, τα εργασιακά σας, παράλληλα όμως ανοίγει και καινούργιες προοπτικές.

Είναι στιγμή που καλείστε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε, και τι σας κάνει τελικά να νιώθετε δημιουργικοί χρήσιμοι και χαρούμενοι μέσα στο χώρο της εργασιακής ζωής.

Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη σας, και για τις αποφάσεις σας τις οποίες καλό είναι να πάρετε με σύνεση.

Επίσης αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για αναθεωρήσεις, αναδιοργάνωση, και πρόβες σε νέες τεχνικές και τρόπους άσκησης της δουλειάς σας, ή προώθησης των προϊόντων σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση