Ζυγός

Ζυγός | Μάρτιος 2023

Ζυγός | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι η ώρα να ανακαλύψετε το δημιουργικό δυναμικό σας κομμάτι, επιτρέποντας στον εαυτό σας να μπει σε καινούργια πεδία ανασύροντας από μέσα σας εκείνες τις πολύ δημιουργικές δυνατότητες και ικανότητες που έχετε.

Ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να σας απελευθερώσει μεγάλα ποσοστά ενέργειας σε ότι αφορά τη δημιουργικότητά σας.

Είναι η ώρα να κάνετε μία σημαντική αλλαγή, και να επιλέξετε συνειδητά, τι είναι αυτό που αφορά την εργασιακή ζωή, και που το κάνετε με χαρά, καθώς επίσης σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Αυτή είναι μία από τις κατευθύνσεις στις οποίες θα σας δώσει ο Κρόνος, καθώς επίσης και η σχέση που έχετε με το σώμα σας.

Είναι η στιγμή να δομήσετε εκ νέου τον εαυτό σας, να ξεκινήσετε ένα νέο διατροφικό μοντέλο, άσκηση, και ότι νιώθετε πως θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ο Άρης περνάει επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου, μετά την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο των Διδύμων, και είναι στιγμή που και εδώ κάνετε μία μεγάλη αλλαγή, σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή, τα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας, που θα νιώσετε την ανάγκη να το κυνηγήσετε και να τα διεκδικήσετε πολύ πιο στενά, και αποτελεσματικά από ότι τον προηγούμενο καιρό.

Όλη η δουλειά που κάνατε με τον εαυτό σας, με τα σχέδιά σας, ότι προετοιμάζετε την περίοδο που ο Άρης βρέθηκε στο ζώδιο των Διδύμων, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε πράξη, για αυτό είναι σημαντικό να κινηθείτε βάσει σχεδίου.

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη από τις 16 και μετά, περνά στον Ταύρο, και αυτό για εσάς σημαίνει, μία σημαντική εξέλιξη που σχετίζεται με τα οικονομικά σας ζητήματα.

Είναι η εποχή που μπορείτε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, ή να διεκπεραιώσετε με μία μεγαλύτερη ευκολία, οικονομικές εκκρεμότητες, έτσι ώστε να νιώσετε πιο ανάλαφροι.

Παράλληλα το διάστημα αυτό, και ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, ένας έρωτας με ιδιαίτερα έντονα ερωτικά χαρακτηριστικά, σας αγγίζει βαθιά, και άκρως ανανεωτικά