Ζυγός

Ζυγός | Μάϊος 2024

Ζυγός | Μάϊος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ζυγός

Καλό μήνα αγαπητοί Ζυγοί.
Ο μήνας ξεκινάει με όλο το βάρος των πλανητών απέναντί σου από τον Κριό και τη συσσώρευση του Ταύρου στον όγδοο ηλιακό σου. Με το βόρειο δεσμό απέναντί σου πρέπει να ασχοληθείς όπως πάντα με τις διπλωματικές σου δεξιότητες για να βρεις το δρόμο σου, αλλά και το κάρμα σου. Να πάρεις τα στοιχεία της μαχητικότητας ενός Κριού για να αναπληρώσεις τα στοιχεία που σου λείπουν, όπως το να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, να γίνεις λίγο πιο αυθόρμητος και ενθουσιώδης, και ας μη ζυγιάζεις τα πράγματα πάντα και να μην είσαι αναποφάσιστος. Πρόσεχε να μη σου προσάπτουν λόγια που δεν είπες, μάλλον θα σου λένε οι άλλοι πληροφορίες τύπου κουτσομπολιού. Ένα ταξίδι μπορεί να κάνεις για λόγους θρησκευτικούς, μπορεί να επισκεφτείς κάποιο μοναστήρι. Θα λάβεις βοήθειες από φίλους, ηθικές και υλικές, θα είσαι πολύ δεκτικός κατά το ήμισυ του μήνα με αυξημένη διορατικότητα και θα έχεις και πολλά όνειρα σημαδιακά.

Ερωτικά

Κάνεις κρυφές σκέψεις ερωτικές για ένα φίλο- φίλη. Θα σου αποκαλυφθούν μυστικά του συντρόφου της ζωής σου. Θα βρεις τις ισορροπίες σου σε σχέση με τη σεξουαλική σου ικανότητα μετά τα μέσα του μήνα και με θετικές σκέψεις οι ενστικτώδεις παρορμήσεις σου θα εξομαλύνουν τη σχέση με το σύντροφο. Προσέξτε να περιορίσετε τη ζήλια σας και να μη γίνεται κτητικός και καταπιεστικός.

Επαγγελματικά

Θα λάβεις μέρος ως μάρτυρας μιας δίκης σε ένα τυπικό δικαστήριο, θα ασχοληθείς με χρήματα που απορρέουν από μια δικαστική διαμάχη, διατροφή, αποζημίωση και λοιπά. Μπορεί να θέλεις να ασφαλίσεις τα αποκτήματα σου, φυσικά τα ποσά είναι αρκετά ευκαταφρόνητα, ή πρέπει να κάνεις αλλαγές και βαθιές τομές στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Κάθε επαγγελματική σου ιδέα να την διερευνάς σε βάθος και διεξοδικά.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση