Ζυγός

Ζυγός | Ιούνιος 2024

Ζυγός | Ιούνιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Καλό μήνα

Δία Αφροδίτη και τον ήλιο στον ένατο οίκο σου και μάλιστα από το φιλικό ζώδιο των Δίδυμων για εσάς τους Ζυγούς, χαράς ευαγγέλια, ανοίγουν οι ουρανοί για εσάς αρχικά των πρώτων μοιρών. Το πρώτο που θα νιώσετε είναι ανεμελιά και αισιοδοξία μαζί με ενθουσιασμό ότι όλα θα πάνε καλά. Θα έχετε εύνοια στα ταξίδια, σπουδές, εκδόσεις. Δίας- Πλούτωνας τρίγωνο, με άτομα τα οποία έχουν κύρος θα μπορείτε να διευθετήσετε νομικές υποθέσεις σας και θα υιοθετήσετε μια διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή. Η νέα σελήνη στις 4/6 για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας φέρνει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ευκαιρίες για ταξίδια και όσοι είστε φοιτητές ξεκινάτε με επιτυχία καινούριο κύκλο μαθημάτων ή μεταπτυχιακά.

Ερωτικά

Αν είστε σε σχέση μακρόχρονη με σύνοδο Δία- Αφροδίτη πολύ καλές ημερομηνίες γάμου, αλλά και για ταξίδι μέλιτος, αλλά και για ρομαντικές συναντήσεις σε εκδρομές και εξόδους, ευνοείστε εσείς που έχετε μέχρι τις πέντε πρώτες μοίρες του ζωδίου σας. Οι ελεύθεροι θα αποκτήσετε πολλούς θαυμαστές μέσα από τους κοινωνικούς διευρυμένους κύκλους σας πλέον. Επίσης μια σημαντική σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί σε κάποιο ταξίδι ή σε κάποιον επιμορφωτικό χώρο που θα είναι ένας δεσμός που θα σας συγκίνηση δημιουργώντας συναισθηματική ισορροπία και αισιοδοξία.

Επαγγελματικά

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να εξερευνήσετε και να ενημερωθείτε για πράγματα που αφορούν την καριέρα σας και όχι μόνο. Εάν ασχολείστε με τουριστικά επαγγέλματα ή εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα σας πάει πολύ καλά γιατί έχετε τη στήριξη και της Αφροδίτης, μαζί με το τρίγωνο του Πλούτωνα, Δία σημαίνει και οικονομικές απολαβές. Επίσης ταξίδια το πλείστων αεροπορικά. Οι σπουδαστές θα ανοίξετε καινούριους κύκλους μαθημάτων και θα έχετε μεγάλη διαύγεια και γνώση για να πάρετε πτυχία. Να προσέξετε μόνο κάποιες δυσκολίες στις 11/6 με το τετράγωνο Άρη- Πλούτωνα στα οικονομικά σας που μπορεί να σας θυμώσουν, επειδή αυτά τα ζητήματα θα προκύψουν.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση