Ζυγός

Ζυγός | Ιούλιος 2024

Ζυγός | Ιούλιος 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ζυγός

Ο μήνας ξεκινά στις 6/7 με τη νέα σελήνη στον τομέα της καριέρας επηρεάζεσαι άμεσα γιατί ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό, θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα επιχειρήσεις να βάλεις καινούργιους επαγγελματικούς στόχους αλλά και να ξεκινήσεις καινούργια οικογένεια, ή να αλλάξεις και να πας σε καινούργιο σπίτι ή επάγγελμα ή επαγγελματική στέγη. Θα ασχοληθείς μέχρι και πριν το τέλος του μήνα με τα θέματα τα καθημερινά της εργασίας αλλά και της οικογένειας σου. Στις 21/7 στην πανσέληνο θα ολοκληρώσεις τα θέματα που ξεκίνησες από τον προηγούμενο μήνα, αφορούν πάλι τα οικογενειακά σου αλλά και τα ακίνητά σου αν έχεις, ή θα γίνει μια αλλαγή στον τόπο διαμονής σου. Προσοχή στις 15/7 με τη σύνοδο Άρη ουρανού που γίνεσαι βιαστικός έκρυθμος με τάση να επαναστατήσεις, αν κάποιοι από την οικογένεια σε καταπιέζουν και θέλουν να σε χειριστούν θα κάνεις την επανάστασή σου και θα βρεθείς μπλεγμένος με ανεξέλεγκτες απρόβλεπτες καταστάσεις

 

Ερωτικά

 

Από τις 20/7 και μετά οι πλανήτες όπως η Αφροδίτη ο Ερμής και ο ήλιος που μπαίνουν στο ζώδιο του λέοντα σου φέρνουν ηλιαχτίδα χαράς ενθουσιασμό, διευρύνεις τον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο κάνοντας ερωτικές γνωριμίες που ξεκινούν από φιλίες και καταλήγουν σε έρωτες με πάθος, θα προσέξεις του τελευταίου δεκαημέρου ζυγέ την πανσέληνο και τη σύνοδο Άρη ουρανού που φέρνει καβγάδες χωρισμούς από εγωιστικές και ανυποχώρητες καταστάσεις.

 

Επαγγελματικά

Νέα σελήνη στις 6/7 στο ζώδιο του καρκίνου και σε τετράγωνο με τον ήλιο σου, τρίγωνο με Κρόνο χωρίς να θεωρείται ιδιαίτερα τυχερή με την έννοια ότι παρέχονται εύκολες παροχές, όμως σε βοήθεια να ολοκληρώσεις ορισμένα ζητήματα ή να εξελιχθείς προοδευτικά μέσω κάποιων εμπειριών που αποκτάς. Η επέκταση και οι καινούργιοι στόχοι συνοδεύονται πάντα από εμπειρίες και γνώσεις που θα σου χρησιμεύουν ως κυματοθραύστες σε κάθε μελλοντική αντιξοότητα. Να προσέξεις μόνο κάποιες δυσκολίες και απρόβλεπτα στον άξονα οικογένεια και επάγγελμα .Στις 15/7 ως 22/7 με τη σύνοδο Άρη ουρανού θα θυμώσεις, εκνευριστείς από απρόβλεπτες καταστάσεις που δεν θα είσαι υπαίτιος εσύ αλλά πρέπει να το διαχειριστείς χωρίς βιασύνη και εκνευρισμό.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση