Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 2022

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 Οκτωβρίου - 6 Νοεμβρίου 2022

Αντιγόνη Στάμου

Είναι πολύ πιθανό στην εβδομάδα αυτή άλλα  να έχετε προγραμματίσει,  και άλλα να αναγκαστείτε  να κάνετε!

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Αφροδίτης  με τον Ουρανό, συχνά σας βάζει στη διαδικασία να αλλάξετε προτεραιότητες, μία και φέρνει στο προσκήνιο γεγονότα και καταστάσεις ξαφνικές και ανατρεπτικές.

Σε πρακτικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να σας φέρει έκτακτα έξοδα. Και καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγετε  να κάνετε  αγορές τις οποίες δεν έχετε προγραμματίσει.

Σε ένα άλλο επίπεδο που αφορά το συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας, είναι πολύ πιθανό, να βρεθείτε  μπροστά σε αντιδράσεις του συντρόφου σας, που έχουν πιο έντονο ή σε πολλές περιπτώσεις πιο ανατρεπτικό χαρακτήρα.

Να θυμάστε πως το να κάνετε  ένα βήμα πιο πίσω, χωρίς να πιέσετε  τις καταστάσεις, το σίγουρο είναι πως θα σας  βγει σε καλό.

Δεν είναι η ώρα να βρείτε  το δίκιο σας, για αυτό μην πιέσετε τα πράγματα περισσότερο από όσο αντέχουν.

Δεν αποκλείεται πάντως τις μέρες αυτές να έρθει στη ζωή σας  μία σχέση η οποία έχει έντονα το ερωτικό στοιχείο.

Η αναδρομή πορεία του Άρη έως τις 12 Γενάρη 2023, σας  δημιουργεί ένα στενό πλαίσιο, το οποίο δεν σας  επιτρέπει να κινηθείτε  όπως θα θέλατε,  ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα επεκτατικά σχέδια σας, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή ακόμα και οτιδήποτε αφορά νομικά ζητήματα. .

Σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο είναι η εποχή που επανεξετάζετε τις σχέσεις σας  τις συναισθηματικές ανταλλαγές και το κατά πόσο δίνετε  και παίρνετε  σε μία ισότιμη βάση.

Οι πρώτες τις μέρες της εβδομάδας κινούνται σε ένα αρκετά ευχάριστο κλίμα, τέτοιο που αφενός δημιουργεί μέσα σας μία καλή ψυχολογία, τέτοια που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε σε ένα καλό κλίμα τα οποία ζητήματα έχετε, άλλα και οι άλλοι είναι σε θέση να ακούσουν και να κατανοήσουν περισσότερο αυτά που τους λέτε.

Πέμπτη και Παρασκευή είναι ένα διήμερο που κινείται ανάμεσα σε πολλές πρακτικές υποχρεώσεις, και αρκετή κούραση.

Ωστόσο το Σαββατοκύριακο έρχεται να σας αποζημιώσει, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε που περάσετε  καλά, και να  ανταλλάξετε αρμονικά την ενέργειά σας τις ιδέες σας και τις απόψεις σας.

Ίσως κάποιες ξαφνικές προσκλήσεις ή και συναντήσεις σας αλλάξουν ξαφνικά το πρόγραμμά σας.