Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου – 05 Μαΐου 2024

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Απριλίου - 05 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αγαπητέ Ζυγέ καλή εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει με άγχος και ανασφάλεια για τα οικονομικά, αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν βοήθειες και στήριξη από τρίτους ανθρώπους ή από το σύζυγο, συνέταιρο, αρκεί να μην είσαι σε συνεχή ανασφάλεια και να νιώθεις υποτονικά από προβλήματα που θα σου επιλυθούν σιγά σιγά. Απλά η Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνει τις λύσεις πιο αργά και με σταθερότητα. Ο Ερμής από τον Κριό πλέον σε ορθή πορεία σε βάζει στη διάθεση να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα και να αφήσεις τις παλιές καταστάσεις και ανασφάλειες πίσω σου, να τρέξεις τα ζητήματα σου γρήγορα και με εξυπνάδα. Το ταξίδι που επιθυμούσες επιτέλους θα γίνει από την άλλη εβδομάδα όμως αγαπητέ Ζυγέ. Θα έχεις τη στήριξη φίλων που σε αγαπάνε και είναι σταθεροί και χρόνια στο πλάι σου, θα συναντηθείς με πολύ κόσμο και αυτό θα σου φτιάχνει τη διάθεση.

Ερωτικά

Το αισθηματικό σου περιβάλλον και ο άνθρωπος που συνδέεσαι ερωτικά μαζί του μπορεί να σου προκαλέσουν ένταση. Το μόνο λοιπόν που μπορείς να κάνεις είναι να δείξεις διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας σε όλες τις σχέσεις και ιδίως στις ερωτικές σου. Αν σε συγκινήσει μια καινούργια γνωριμία κράτησε τις σχετικές επιφυλάξεις πριν προβείς σε πιο στενή σχέση.

Επαγγελματικά

Αρχές αυτής της εβδομάδας θα πάρεις κάποια χρήματα ή από το σύντροφο ή από άτομο της οικογένειάς σου, οι έμμισθοι θα έχετε μια μικρή αύξηση ή ένα μικρό μπόνους. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχεις πολλές εργασίες να τελειώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να κουραστείς να διεκπεραιώσεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες στις Πασχαλινές εργασίες για το σπίτι σου γιατί μάλλον θα έχετε καλεσμένους. Φεύγοντας ο Άρης από τη σύνοδο που είχε με τον Ποσειδώνα, στην πρώτη Μάη περνάει στον Κριό. Με την έναρξη λοιπόν της εργατικής πρωτομαγιάς μπαίνετε και εσείς σε εγρήγορση και φουλάρετε τις μηχανές. Όσοι έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες και με χαρά που θα παίρνετε από αγαπημένα πρόσωπα ή από τα παιδιά σας.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση