Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 23- 29 Οκτωβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Πολλά αναθεωρούνται την εβδομάδα αυτή στη ζωή σας, και είναι η στιγμή που αλλάζει προτεραιότητες προς κάθε κατεύθυνση.

Αφήνετε λίγο πιο πίσω τα θέματα των συναισθηματικών σας ζητημάτων, και ασχολείστε περισσότερο με το πώς μπορείτε να αποκτήσετε μία μεγαλύτερη σταθερότητα στη ζωή σας, κυρίως σε ότι αφορά το εισόδημα σας, που αυτή την εποχή ομολογουμένως παρουσιάζει πολλές διακυμάνσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το κύριο χαρακτηριστικό της εβδομάδας αυτής, σε ότι αφορά τα πιο προσωπικά σας ζητήματα, έχει να κάνει με μία έντονη ανάγκη και διάθεση σας να αποσαφηνίσετε κάποια ζητήματα, τα οποία σχετίζονται με τη μόνιμη σχέση σας, που το τελευταίο διάστημα έχετε νιώσει πως χάνετε για λίγο τις ισορροπίες σας.

Δεν αποκλείεται πάντως τα γεγονότα της περιόδου αυτής, και κάτω από το βάρος της σεληνιακής έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου, να βρεθείτε μπροστά σε απρόβλεπτες, υπερβολικές συμπεριφορές του συντρόφου σας, και αυτός να είναι ένας λόγος που δημιουργεί έντονες αντιπαραθέσεις στο μεταξύ σας, οι οποίες ειδικά αυτή την εποχή ,χρειάζονται προσοχή γιατί μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Η πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, σας φέρνει μπροστά από σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τα ζητήματα της οικονομικής ζωής.

Χρειάζεται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί ως προς τη διαχείριση των χρημάτων σας τώρα, μία και είναι πολύ πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με έκτακτα έξοδα, και με θέματα τα οποία δεν χειριστήκατε όπως έπρεπε στο παρελθόν και τώρα είναι η στιγμή που καλείστε να τα διορθώσετε.

Γενικότερα μην μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε ανοίγματα τα οποία εμπεριέχουν ρίσκο, μία και όχι μόνο μπορεί να μη σας βγουν τα σχέδια, αλλά να προκύψουν και απώλειες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση