Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 – 26 Μαρτίου 2023

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 20 - 26 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ο Ήλιος περνάει απέναντί σας στο ζώδιο του Κριού, και η νέα σελήνη που ξεκινά στην ημέρα της Τρίτης, σηματοδοτεί μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο για εσάς, μέσα από την οποία θα μπορέσετε να κάνετε νέα βήματα, καινούργια ανοίγματα, και σημαντικές συνεργασίες, σε ότι αφορά την επαγγελματική σας ζωή.

Ανοίξτε το μυαλό σας, την οπτική σας, και τη διάθεσή σας, σε όλες τις καινούργιες δυνατότητες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο και αξιοποιήστε τες.

Αλλά και σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ο κύκλος αυτός σας δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε στενά και ουσιαστικά με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει τώρα στην καθημερινότητά σας, και σας δίνει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε πλήρως.

Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από την μέρα του Σαββάτου έως τις 20 Μαΐου, ενεργοποιεί όλο το δυναμισμό σας, σε ότι αφορά την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή και ενδιαφέροντα.

Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα θελήσετε να πετύχετε ότι έχετε στο μυαλό σας χωρίς να υπολογίζετε ούτε την κούραση, ούτε τις ώρες, τις οποίες χρειάζεται να αφιερώσετε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Το διάστημα αυτό μπορείτε να πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και στοχεύετε.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, για τα επόμενα 19 χρόνια, επιδρά δημιουργικά σε ότι αφορά τα θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργικότητά σας αλλά και τα παιδιά.

Πολύ πιθανό, να αποκτήσετε παιδιά αν είστε σε τέτοια φάση, αλλά να μπορέσετε να βελτιώσετε σημαντικά και τη σχέση σας μαζί τους για εσάς που ήδη έχετε.

Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας θυελλώδης έρωτας να είναι αυτός ακριβώς που θα σας συντροφεύσει στα επόμενα χρόνια.