Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 13- 19 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί καλή εβδομάδα
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να αντικρούσεις ανθρώπους ισχυρούς και παρορμητικούς που πολλές φορές θα σε βγάζουν και έξω από τα όριά σου. Ο Άρης απέναντι σου σε παροτρύνει να γίνεις μάχιμος. Για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου η σύνοδος του με το βόρειο δεσμό φέρνει μια καρμική σχέση ή σας ανοίγει καινούριους ορίζοντες. Το στέλιουμ των περισσοτέρων πλανητών στον όγδοο ηλιακό σου δείχνει ότι θα έχεις άγχος για να τακτοποιήσεις οικονομικά, κληρονομικά και ίσως εξαγορές ακίνητων και ενασχόληση με θέματα εφορίας. Στις 17/5 ήλιος, Αφροδίτη, Δίας ρίχνουν φως και τύχη στα εν λόγω θέματα και οι ελπίδες σου θα πάρουν μια τυχερή τροπή.

Ερωτικά

Αν είστε σε δέσμευση εσείς είστε αυτός που κάνει την πρώτη κίνηση καλής θέλησης, για να τα ξαναβρείτε γιατί υπήρξαν κλυδωνισμοί στις σχέσεις τώρα τελευταία, και στις 14/5 που η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με Κρόνο δίνει τη δυνατότητα στους δεσμευμένους να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους. Όπως επίσης αν είστε ελεύθεροι μπορεί να κάνετε μια σχέση με ηλικιακή διαφορά.

Επαγγελματικά

Η σύνοδος Δία- Αφροδίτης για σένα είναι μια καλή συγκυρία αποδέσμευσης οικονομικών οφειλών ή θα έρθει στα χέρια σου μια διαθήκη ή ένα κληροδότημα. Επίσης αν ασχολείσαι με αντικείμενα όπως αντίκες ή αντίκες χρυσών κλπ. θα έχεις δυνατότητες αγοραπωλησίας με κέρδος. Στις 13/5 που ο ήλιος συναντά τον Ουρανό θα πρέπει να κάνεις τις απαιτούμενες αλλαγές, χωρίς να νιώσεις φόβο. Κάποια πράγματα που είναι βάρος, πρέπει να καταλάβεις ότι θα φύγουν.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση