Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 11 -17 Σεπτεμβρίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Μπορεί η περίοδος αυτή, να μη σας δίνει άμεσα και ορατά αποτελέσματα τα οποία θα ενισχύσουν την ψυχολογία σας, και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και περισσότερο ενθαρρυντικά ,έτσι ώστε να προσπαθήσετε περισσότερο για ότι πιστεύετε, όμως να θυμάστε πως είναι μία εποχή που τα περισσότερα πράγματα κινούνται με ένα πιο παρασκηνιακό τρόπο, και είναι η ευκαιρία σας να ξεκαθαρίσετε πρώτα, όλα εκείνα τα θέματα τα οποία μέσα σας λειτουργούν ανασταλτικά στις δράσεις στα πιστεύω αλλά και στις σχέσεις σας.

Βεβαίως το γεγονός πως ο Ερμής Πέρνα σε ορθόδρομη πορεία είναι μία σημαντική ένδειξη πως τα πράγματα αρχίζουν σταδιακά να σας δείχνουν πώς οι εξελίξεις μπορεί να αργούν αλλά είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρετε.

Αισθηματικές προβλέψεις

Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, είναι μία πρώτη ένδειξη πως σε ότι αφορά την κοινωνική αλλά και την ερωτική σας ζωή, τα πράγματα αρχίζουν σιγά-σιγά να ξετυλίγονται και να σας δείχνουν ένα θετικό πρόσωπο.

Είναι η ώρα να αποκαταστήσετε μία σχέση η οποία κλονίστηκε το προηγούμενο διάστημα, να να αναζωπύρωσε τη φλόγα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, ή να κάνετε μία καινούργια γνωριμία πολλά υποσχόμενη.

Παράλληλα η νέα σελήνη που κορυφώνεται στο ζώδιο της παρθένου την ημέρα της Παρασκευής, φέρνει στη ζωή σας έντονες συναισθηματικές αναταράξεις, και μία σχέση η οποία φαίνεται να κινείται πιο παρασκηνιακά η και παράνομα.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Με τον Άρη να κινείται στη δική σας ζωδιακή περιοχή και στην εβδομάδα αυτή, μπαίνετε και πάλι πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, όμως χρειάζεται να έχετε ένα μέτρο σε ότι κάνετε, και να μην πιέζετε τις καταστάσεις περισσότερο από όσο πρέπει.

Να Θυμάστε πως όσο καλύτερα οργανώνεται τόσο πιο αποτελεσματική θα γίνεστε.,

Ένα οικονομικό ζήτημα φαίνεται να εξελίσσεται πολύ θετικά την εβδομάδα αυτή, να λαμβάνετε μία οικονομική βοήθεια από τρίτους, ένα μπόνους, μία χρηματοδότηση η χρήματα και από μία κληρονομιά, που σε κάθε περίπτωση είναι ο λόγος που σας βοηθά να ξελασπωστε από οικονομικές δυσκολίες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση