Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 – 15 Ιουλίου 2024

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 08 - 15 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Για σένα ζυγέ αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική και αρκετά ευνοϊκή γιατί το πέρασμα της Αφροδίτης στον λέοντα και στον δέκατο ηλιακό σου συνειδητοποιείς άμεσα την τύχη και την εύνοια που σου έρχεται θα έχεις την άνεση να έχεις πολύ καλές ανθρώπινες σχέσεις και αυτό σε βοηθά στην ψυχική σου ηρεμία, πολλές εξόδους συναντιέσαι με φίλους, ενδέχεται να είναι εβδομάδα διακοπών και για σένα. Ερμής εξάγωνο Δίας υποδεικνύει ταξίδια φίλους διασκεδάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις, γιορτές και ψυχαγωγικοί χώροι.

 

Ερωτικά

 

Μεγάλη αισιοδοξία αγάπη έρωτα φλόγα και πάθος φέρνει ο Ερμής και η Αφροδίτη στον λέοντα στον ενδέκατο ηλιακό σου, θα νιώθεις αισιοδοξία την ανάγκη της καλοπέρασης με τον άνθρωπο που αγαπάς, μπορεί και να κανονίσεις ένα ταξίδι αισθηματικής φύσεως. Θα έχεις πολλά φλερτ από τα άτομα που ανήκουν σε ανώτατα κοινωνικά στρώματα ή που μπορεί να γνωρίσεις μέσα από ταξίδια. Σημαντική και δύσκολη όψη είναι στις 12/7 όταν η Αφροδίτη συναντά τον πλούτωνα σε αντίθεση πρόσεξε εσύ που έχεις σχέση ίντριγκες και τσακωμούς από ζήλια και εγωισμό.

 

Επαγγελματικά

Σημαντική η νέα σελήνη στον δέκατο ηλιακό σου που έγινε εχθές σπέρνοντας καινούργιες ιδέες και καινούργιες συμφωνίες και προτάσεις στον εργασιακό χώρο, με τις οποίες θα πορευθείς και μακροχρόνια. Επίσης Ερμής Δίας εξάγωνο εύνοια σε επικοινωνίες δημόσιες σχέσεις μαθήματα, εξωτερικό, ταξίδια αλλά και καλές επαφές με συγγενικά πρόσωπα ή πρόσωπα του νόμου και της τάξης, και οικονομικές μικρές ενισχύσεις. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξερευνήσεις και να ενημερωθείς για πράγματα που αφορούν την καριέρα σου. Στις 12/7 που περνάει η Αφροδίτη στον λέοντα συναντώντας αντίθεση τον πλούτωνα να προσέξεις συνεργασίες και σχέσεις, να είσαι υπομονετικός γιατί κάποια αγαπημένα πρόσωπα θα προσπαθήσουν να διαχωρίσουν τη θέση τους από εσένα. Μπορεί να αποτυγχάνεις και σε απλά καθημερινά πράγματα αυτό θα ισχύει για λίγες ημέρες.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση