Ζυγός

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 – 12 Μαρτίου 2023

Ζυγός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 06 - 12 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Ζυγός

”Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο” λέει το τραγούδι, και με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, το σίγουρο είναι, πως θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ και σκληρά, προκειμένου να ορίσετε ένα νέο πλαίσιο, το οποίο όμως θα είναι αυτό που εσείς έχετε επιλέξει και όχι αυτό που σας έχει τύχει, κυρίως σε ότι αφορά την εργασιακή σας ζωή.

Γεγονός είναι πως θα μπείτε στη διαδικασία σημαντικών υπαρξιακών αναζητήσεων, σχετικά με το τι σας αρέσει και το τι όχι.

Βεβαίως θα κληθείτε να ανταποκριθείτε και να ανταπεξέλθετε σε σημαντικές υποχρεώσεις που προκύπτουν τη διετία αυτή, για αυτό καλό θα είναι να κάνετε ένα πλάνο και να μην κινείστε διαρκώς βάζει συγκεκριμένου σχεδίου.

Βεβαίως όταν ο Κρόνος θα αρχίσει να κινείται προς το τέλος του ζωδίου, θα καταλάβετε ότι οι προσπάθειές σας δεν πήγαν χαμένες, γιατί θα αρχίσετε να μαζεύετε τους καρπούς των κόπων σας.

Παράλληλα η περίοδος αυτή, θα σας βοηθήσει να μετασχηματίσετε το σώμα σας, και είναι μία καλή εποχή να το φροντίσετε περισσότερο, να μπείτε σε άσκηση, και να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, αλλάζοντας και την εικόνα του σώματός σας.

Στην εβδομάδα αυτή, επιλέξτε να ζήσετε πιο χαρούμενα και πιο ξένοιαστα, όσο σας επιτρέπεται, και κυρίως να νιώσετε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε στη ζωή σας ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας.

Ανανεώστε την σχέση σας και εκφράστε την αγάπη σας και τα θετικά συναισθήματα, στα πρόσωπα που έχετε κοντά σας, δημιουργώντας ακόμα καλύτερη αρμονία στο μεταξύ σας.

Για εσάς που ανήκετε στους αδέσμευτους του ζωδίου, μία νέα γνωριμία φαίνεται να σας ενθουσιάζει.