Ζυγός

Ζυγός | 31 Μαΐου 2024

Ζυγός | 31 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η σελήνη στους Ιχθύς από τον έκτο ηλιακό σου οίκο δεν δημιουργεί ούτε καλούς, αλλά ούτε κακούς χειρισμούς. Θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας, με ανθρώπους μπορεί και μεγαλύτερους από εσάς ή γηραιότερους της οικογένειάς σας, θα θέλετε να βάλετε και να νοικοκύρεψε τα πράγματα στο σπίτι σας. Βέβαια Κρόνος είναι αυτός με τη σελήνη σύνοδο δεν είναι ότι καλύτερο, θα κουραστείτε και σωματικά και ψυχικά.

Ερωτικά

Αν απαιτήσετε από τον ερωτικό σας σύντροφο με επιτακτικό και απόλυτο τρόπο να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα θέλετε εσείς, ίσως και να δεχθείτε τις αντιδράσεις του. Η αυστηρότητα του Κρόνου βάζει όρια και ψυχρότητα δεν ταιριάζει με την στοργική φύση της σελήνης που θέλει μια ρομαντική ημέρα, εδώ βρίσκετε το κλειδί αυτής της διέλευσης. Έτσι μάλλον θα πρέπει να χαλαρώσετε και να μη βάζετε όρια και εμπόδια, αλλά να μην γκρινιάζετε και στο ταίρι σας.

Επαγγελματικά

Θα έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά θα υπάρξει και μια αναστάτωση και όχι λογική αντιμετώπιση της όλης κατάστασης από το περιβάλλον, αλλά και μια αναστάτωση από τον εργασιακό χώρο. Για αυτό λοιπόν η συμβουλή είναι από αύριο να σκεφτείς τι πρέπει να αλλάξεις στα εργασιακά σου και στην καθημερινότητά σου, μην μπλέξεις συναισθήματα με την εργασία σου. Ανέλαβε τις υποχρεώσεις σου αγόγγυστα για σήμερα και από αύριο θα είναι καλύτερα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση