Ζυγός

Ζυγός | 28 Μαΐου 2024

Ζυγός | 28 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Η ημέρα σου ξεκινά με την είσοδο Δία, Αφροδίτη και τον ήλιο στον ένατο οίκο σου και μάλιστα από το φιλικό ζώδιο των Δίδυμων. Για εσάς τους Ζυγούς αισιοδοξία και άνοιγμα ψυχής, ανοίγουν οι ουρανοί για εσάς αρχικά των πρώτων μοιρών. Το πρώτο που θα νιώσετε είναι ανεμελιά και αισιοδοξία μαζί με ενθουσιασμό ότι όλα θα πάνε καλά, και φυσικά θα πάνε όλα καλά, έχοντας πολύ επικοινωνία και καλή διάθεση. Μπορεί να προγραμματίσεις και ταξίδια αλλά και να οργανώσεις και καινούριους κύκλους γνώσης και μαθημάτων, επίσης καλή συνεργασία με το συγγενικό σου.
Ερωτικά

Οι ελεύθεροι θα αποκτήσετε πολλούς θαυμαστές μέσα από τους κοινωνικούς διευρυμένους κύκλους σας πλέον. Επίσης μια σημαντική σχέση που μπορεί να δημιουργηθεί σε κάποιο ταξίδι ή σε κάποιον επιμορφωτικό χώρο, που θα είναι ένας δεσμός που θα σας συγκινήσει δημιουργώντας συναισθηματική ισορροπία και αισιοδοξία. Αν είχατε διαπληκτισμούς με το ταίρι σας σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να τα βρείτε.

Επαγγελματικά

Θα σας δωθεί η δυνατότητα να εξερευνήσετε και να ενημερωθείτε για πράγματα που αφορούν την καριέρα σας και όχι μόνο. Εάν ασχολείστε με τουριστικά επαγγέλματα ή εκπαιδευτικά αυτή η ημέρα σημειοδοτεί καλή έναρξη μιας αρκετά μεγάλης περιόδου που θα σας πάει πολύ καλά γιατί έχετε τη στήριξη και της Αφροδίτης μαζί με το τρίγωνο του Πλούτωνα, σημαίνει και οικονομικές απολαβές

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση