Ζυγός

Ζυγός | 16 Μαρτίου 2023

Ζυγός | 16 Μαρτίου 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι πολύ πιθανό, η σημερινή μέρα να σας βρει περισσότερο κουρασμένους αγχωμένους και χωρίς καμία διάθεση να κάνετε πράγματα υπό τη μορφή υποχρέωσης.

Δώσε μία μεγαλύτερη προσοχή στην εργασιακή σας ζωή, μια και το κλίμα είναι ιδιαίτερα διαταραγμένο και πυροδοτείται ακόμα και με ασήμαντες αφορμές.

Να θυμάστε πως αυτή δεν είναι μία εποχή που μπορείτε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τους γύρω σας, να δώσετε ή να λάβετε βοήθεια, για αυτό καλό θα είναι να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ιδιαίτερα με τα πρόσωπα που έχετε άμεση επαφή και επικοινωνία.

Ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, σχηματίζει ένα τετράγωνο από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, και αυτό δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή.

Είναι πολύ πιθανό τώρα, να έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές του συντρόφου σας, οι οποίες δεν έχουν καμία διάθεση κατανόησης η σύνδεσης μαζί σας.

Δώστε χρόνο σε κάθε περίπτωση, μία και οι καταστάσεις είναι δύσκολες τόσο για εσάς όσο και για αυτόν.

Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, σηματοδοτεί μία περίοδο έως τις 10 Απριλίου, που δημιουργεί ένα πολύ έντονα ερωτικό κλίμα στην καθημερινότητά σας, και στη διάθεσή σας, τέτοιο που σας φέρνει πιο κοντά με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας.