Ζυγός

Ζυγός | 16 Μαΐου 2024

Ζυγός | 16 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σελήνη στην Παρθένο και στον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σε φέρνει πιο κοντά σε όλα αυτά που σου δημιουργούν ανασφάλειες και φοβίες. Παράλληλα σε βοηθά να μπεις βαθύτερα στην ουσία των προβλημάτων σου. Έτσι με τόλμη θα αναγνωρίσεις τα όποια λάθη σου και ανάλογα με τη σοβαρότητά τους αρχίζεις σιγά- σιγά να τα διευθετείς

Ερωτικά

Η σελήνη στον δωδέκατο ηλιακό σε παροτρύνει να μείνεις για λίγο μόνος και αυτό σε βοηθά να φανταστείς, να ανεχθείς, αλλά και να διαλογιστείς. Έτσι αυτές τις μέρες δεν μπορείς να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου και θα έλεγα ότι θα τα κρατήσεις και κρυφά τα όποια συναισθηματικά ζητήματα έχεις με το σύντροφό.

Επαγγελματικά

Οι συναλλαγές σου οι οικονομικές θα γίνουν μέσω τρίτων που μπορεί να επιδιώξεις να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση και μπορεί να συναλλαχθείς με μαύρα λεφτά, ή μπορεί να διευκολυνθείς μέσω δανείου ή κάποιας λήψης ποσού έναντι λογαριασμού. Ενδέχεται να σου ανακοινωθεί το άνοιγμα μιας διαθήκης ή η έγκριση μιας χορηγίας, ή μιας κληρονομιάς που θα πρέπει να διευθετήσεις οικονομικά με την εφορία ή με κάποιον που θα τη μοιραστείς.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση