Ζυγός

Ζυγός | 14 Μαΐου 2024

Ζυγός | 14 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα θα εμφανίσεις μια δυναμικότητα με στυλ γκλάμουρ, με πολύ ενθουσιασμό, διάθεση να ερωτοτροπείς, ακόμα και με φίλους, γνωστούς. Θα έχεις μια υπέροχη ημέρα, γιατί θα είσαι ανοιχτός και ευδιάθετος, οι στόχοι σου θα επιτευχθούν μέσω συνεργασιών ή ομαδικής διάθεσης και συναδελφικότητας. Είναι μια ημέρα που μπορείς να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Ερωτικά

Οι ελεύθεροι με τη σελήνη στον Λέοντα και τρίγωνο με Άρη, μέσω κάποιων κοινωνικών και φιλικών συναναστροφών ή από κάλεσμα φίλων για έξοδο θα συναντήσετε ένα άτομο εξωστρεφή, με ερωτικό ταπεραμέντο και μέσα από τον ερωτικό παρορμητισμό του θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον για να θελήσετε να γνωριστείτε καλύτερα, κάτω από πολύ ωραίες ερωτικές συνθήκες. Οι δεσμευμένοι θα έχετε ένα καλό ερωτικό τετ-α τετ με τον σύντροφο.

Επαγγελματικά

Οι όποιες οικονομικές συναλλαγές σου, οι διαφορές που μπορεί να είχες με τρίτους, σήμερα έχεις τη δυνατότητα της ομαλής διευθέτησης, να ξεκαθαρίσεις όσο αφορά οικονομικές δοσοληψίες με συνεταίρους, διευθυντές ή και με μισθώματα. Διευθετήσεις λοιπόν, για ζητήματα τα οποία συνδέονται με πράγματα που αφορούν την κατοχή σου, επιταγές, χρήματα, κληρονομικά, σε σχέση με το σύντροφο ή συνεταίρο με ήρεμο τρόπο.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση