Ζυγός

Ζυγός | 13 Μαΐου 2024

Ζυγός | 13 Μαΐου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Σήμερα μπορείς να επιδείξεις τα προσόντα σου με έντονο τρόπο, ότι μπορείς να σταθείς επάξια δίπλα σε ανθρώπους που έχουν μια δυναμική παρουσία στο ευρύτερο κοινωνικό, επαγγελματικό σου χώρο. Θα προσκαλεστείς σε δεξιώσεις, εγκαίνια, γιορτές ή θα παρευρεθείς σε μια πολιτική εκδήλωση. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και την ψυχαγωγία τους αν έχετε.

Ερωτικά

Μια συζήτηση για κάτι που ανήκει στο παρελθόν θα σου προκαλέσει συναισθηματική ένταση και πίεση με σκηνές ζηλοτυπίας, που θα έχει σα συνέπεια αργότερα να το μετανιώσεις και να νιώσεις ενοχές. Κάποιο πρόσωπο που σε απασχολεί ιδιαίτερα μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και θέλεις να το κατακτήσεις σου δημιουργεί ένταση συναισθηματική και έντονο ερωτικό πάθος.

Επαγγελματικά

Με την επιμονή σου, την υπομονή σου και την καλή διάθεση μπορείς να φέρεις ανθρώπους με τα νερά σου όπως τους προϊσταμένους, τους διευθυντές σου, και όλους τους ανωτέρους και γενικά δημόσια πρόσωπα, και να τους κάνεις φίλους. Έτσι θα σου ανοιχτούν καινούριες ευκαιρίες επαγγελματικές διαμέσου των άλλων. Σελήνη όψη με Άρη δείχνει πολύ ενέργεια και άμεση διεκπεραίωση στις δουλειές σας χωρίς εμπόδια.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση