Ζυγός

Ζυγός | 03 Ιουλίου 2024

Ζυγός | 03 Ιουλίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Θα έχεις μια αίσθηση ζωής ομορφότερη και υπάρχει αρμονία ανάμεσα στην ψυχή και το σώμα σου. Τώρα είναι εύκολο για εσένα να συνεργαστείς με άλλους και να διατηρήσεις καλές σχέσεις, κυρίως επειδή είσαι πιο ανοιχτός και ειλικρινής με τους άλλους, με τον Ερμή στο λέοντα και στον ενδέκατο ηλιακό σου, θα σου φέρει κοντά τους φίλους σου και την επίτευξη των στόχων και των ελπίδων σου.

 

Ερωτικά

Ερμής αντίθεση πλούτωνας θα σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι προσωπικοί σου ερωτικοί στόχοι, προσδοκίες και φιλοδοξίες. Θα σκεφτείς ποια πράγματα και συμπεριφορές σε εξυπηρετούν μακροπρόθεσμα και θα προσπαθήσεις να τα αντικαταστήσεις με νέα ιδανικά σου και τις ερωτικές και συναισθηματικές σου αξίες, και ειδικά τώρα με τον πλούτωνα ανάδρομο που μπορεί κάποιος παλιός εραστής σου να ξανά επέστρεψε. Κρατάς λίγα καλάθια από εδώ και πέρα.

 

Επαγγελματικά

Με τον Ερμή στο λέοντα ενώ έχεις ευνοϊκές όψεις προς τον ήλιο σου η πρώτη του όψη με τον πλούτωνα όμως, για κάποιες μέρες, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός, σε θέματα που αφορούν τους μισθούς σου τις οικονομικές απολαβές από ανθρώπους ανωτέρους και στις συνεργασίες σου. Μην ασχοληθείς να συλλέξεις πληροφορίες για αυτά τα άτομα γιατί θα βρεθείς να καταλάβεις ότι δεν είναι ειλικρινείς.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση