Ζυγός

Ζυγός | 01 Ιουνίου 2024

Ζυγός | 01 Ιουνίου 2024

Αντιγόνη Στάμου

Αν δεν προσέξεις και δεν χρησιμοποιήσεις άμυνες και αφήσεις τα γεγονότα να σε παρασύρουν μπορεί να αποδιοργανωθεί η συναισθηματική σου ισορροπία με αποτέλεσμα να υποστείς συναισθηματική ανασφάλεια και απορυθμισμένη ενέργεια. Η σύνοδος της σελήνης με τον Ποσειδώνα ρίχνει την ενέργεια ίσως είχες αναλάβει πολλές υποχρεώσεις και κοπιαστικές.

Ερωτικά

Κρυφά θυμωμένος με το σύντροφο, μάλλον τον έχετε βάλει κάτω από το μικροσκόπιο. Η όψη σελήνης- Ποσειδώνα έχει δύο όψεις. Ή κάνεις τον ντεντέκτιβ και παρακολουθείς το σύντροφο, ή εσύ ο ίδιος κρατάς μέσα σου όσα θέλεις να σου δείξει ως ένδειξη αγάπης και δεν το ζητάς, αλλά περιμένεις να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση.

Επαγγελματικά

Αυτή η διέλευση σελήνης- Ποσειδώνα σύνοδος θα σου προκαλέσει συναισθηματική ανασφάλεια και οικογενειακά προβλήματα αν δεν βρεις τον τρόπο να ξεχωρίσεις τις προσωπικές σου, οικογενειακές σου ανάγκες, από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μήπως παραμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις είτε οικογενειακές, είτε επαγγελματικές, θέλεις ανάπαυση και χουζούρι αν γίνετε αλλά και να προσπαθήσεις να κάνεις οικονομικές τακτοποιήσεις. Με τη σύνοδο σελήνης- Ποσειδώνα και ο Ερμής εξάγωνο, είναι λίγο δύσκολο, θα υπάρχουν παρανοήσεις ,καθυστερήσεις και δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση