Υδροχόος

Υδροχόος | Σεπτέμβριος 2023

Υδροχόος | Σεπτέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Παρόλο που ο Αύγουστος ήταν ένας μήνας που σας προβλημάτισε, με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα αν με την πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης απέναντί σας, εστίασε κυρίως στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, παράλληλα, είναι πολλές οι φορές που νιώσατε καταπιεσμένοι, μια και δεν μπορούσατε να εκφραστείτε όπως τα θέλατε, ή δεν μπορούσατε να καταλάβετε και τη συμπεριφορά και τις προθέσεις των άλλων προσώπων απέναντί σας.

Ο Σεπτέμβρης δεν σας ξεκαθαρίζει άμεσα το πώς μπορείτε να κινηθείτε οι τι πρέπει να κάνετε, τουλάχιστον ως τις 15 του μηνός που ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή την εποχή, είναι να τηρήσετε μία ευέλικτη στάση, χωρίς να κινήστε σε απόλυτες θέσεις, Γιατί αυτό θα σας κάνει να χάσετε ουσιαστικά κομμάτια του πάζλ, τα οποία χρειάζεστε για να μπορέσετε να δείτε τις καταστάσεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 

Στις 3 του μηνός η Αφροδίτη περνάς η ορθόδρομη πορεία, και αυτό είναι μία μικρή η μεγαλύτερη ανάσα, σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις πιο προσωπικές, που ταλανίστηκαν και δυσκολεύτηκαν την περίοδο που προηγήθηκε.

Πάρτε το χρόνο σας και μη βιαστείτε να κινηθείτε προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη, μία και ακόμα δεν είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις, δεδομένο πως ο Ερμής συνεχίζει την αναδρομή πορεία του στις 15 του μηνός και αυτός είναι ένας λόγος που εξακολουθείτε να έχετε δυσαρμονίες στην προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Υδροχόους που έχουν μία μόνιμη σχέση στη ζωή τους.

Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει η παρουσία ενός τρίτου προσώπου, που εντείνει το άγχος και τα διλήμματα μέσα σας ,ως προς το πώς να κινηθείτε, ή σε πολλές περιπτώσεις να γίνει αφορμή, για να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας.

Κοντά στην πανσέληνο στο τέλος του μήνα, ξεκαθαρίζεται και τις προθέσεις τις δικές σας απέναντι στους άλλους, αλλά και το αντίθετο Μέχρι τότε χρειάζεται να κάνετε υπομονή, και να μην βιάζεστε να πάρετε θέση αποφάσεις που μπορεί λίγο παρακάτω να μετανιώσετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.

Είναι πολύ πιθανό αυτή την εποχή σε ότι αφορά τους στόχους της φιλοδοξίες τα όνειρά σας και τις εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, να νιώσετε πως είστε βαλτωμένοι, και πως έχετε κολλήσει σε μία κατάσταση, η οποία δεν σας αρέσει δεν σας εκφράζει.

Παρατηρήστε τι είναι εκείνο που σας μπλοκάρει, και θα δείτε ότι σε πολλές περιπτώσεις, είστε και εσείς, που κινείστε με έναν τρόπο πιο άκαμπτο και ανελαστικό απέναντι στα γεγονότα.

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή, ακόμα και αν έρχονται ευκαιρίες μπροστά σας, δεν θα είναι εύκολο να τις δείτε, γιατί ακριβώς θα είστε εστιασμένοι στις δικές σας θέσεις και απόψεις, χωρίς να μπορείτε να ανοίξετε τον ορίζοντα σας, και να αντιληφθείτε τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας.

Να θυμάστε πως με τον τρόπο αυτό, μπορεί να ξεφύγουν μέσα από τα χέρια σας δυνατότητες, οι οποίες σας είναι πάρα πολύ χρήσιμες και σημαντικές για να προχωρήσετε παραπέρα.

Για αυτό και είναι αναγκαίο να εγκαταλείψετε την παλιά οπτική γωνία, και να ανοιχτείτε και σε καινούργιες γνώμες ή και σε νέα ενδιαφέροντα.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση