Υδροχόος

Υδροχόος | Νοέμβριος 2023

Υδροχόος | Νοέμβριος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Γεγονός είναι πως έχετε κουραστεί αρκετά και ποικιλοτρόπως το προηγούμενο διάστημα, και κάτω από την επιρροή της δύσκολης έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού.

Τώρα λοιπόν χρειάζεται να τονώσετε τον οργανισμό σας, και βέβαια να φροντίσετε καλύτερα την ενέργειά σας, στην υγεία σας και τη διατροφή σας.

Επειδή και στο μήνα αυτόν οι δυσκολίες συνεχίζονται τουλάχιστον μέχρι τις 22,με την είσοδο του ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, καλό είναι να κρατηθείτε μακριά από τοξικές σχέσεις ή τοξικές καταστάσεις που έχουν την τάση να σας αποδυναμώνουν, για να σας κάνουν να χάνετε την πίστη σας την αισιοδοξία σας.

Αισθηματικές προβλέψεις

Γεγονός είναι πως η περίοδος που προηγήθηκε σας έδωσε μία άλλη διάσταση στις διάφορες σχέσεις σας, καθώς άλλαξαν οι προτεραιότητες οι αναγκαιότητες και τα σχέδια σας.

Από δω και πέρα δεν είναι πως το κλίμα αλλάζει αισθητά, τουλάχιστον μέχρι τις 22, όμως είστε εσείς που βλέπετε τα πράγματα με μεγαλύτερη καθαρότητα, και πλέον είστε πολύ επιλεκτικοί στο ποια πρόσωπα επιλέγετε να βρίσκονται κοντά σας και ποια όχι.

Αν ανήκετε στους Υδροχόους που έχουν μόνιμη σχέση ή γάμο στη ζωή τους, δώστε μία μεγαλύτερη προσοχή κοντά στις 13 του μήνα, με τη νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού μία και φαίνεται πως η σχέση σας δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως.

Βεβαίως τώρα μπορεί να παρατηρήσετε ίσως και στο γάμο ή την αισθηματική σας σχέση, κάποια καινούργια όρια μέσα στα οποία πρέπει να κινηθείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

Για καλό και για κακό κρατήστε αποστάσεις από πρόσωπα που έχουν κριτική διάθεση απέναντί σας, μία και δεν είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε προς στιγμήν τουλάχιστον.

Επαγγελματικές προβλέψεις

Είναι ένας έντονος μήνας, μία και έφερε στο προσκήνιο γεγονότα και καταστάσεις, οι οποίες ομολογουμένως έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, και σας δημιουργούν αρκετή ένταση στρες ή άγχος, τουλάχιστον έως τις 20 του μήνα.

Και σε ότι αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα, με τον Κρόνο να περνάς ορθόδρομη πορεία πλέον, καλείστε να αξιολογήσετε με ένα διαφορετικό τρόπο τις κινήσεις και τις αποφάσεις που έχετε πάρει, έτσι ώστε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, και να αρχίσετε να δημιουργείτε ένα κλίμα μεγαλύτερης οικονομικής σταθερότητας στη ζωή σας σταδιακά.

Μία οικονομική συμφωνία φαίνεται να είναι προ των πυλών, κοντά στις 13 του μηνός, φροντίστε όμως να εξετάσετε διεξοδικά τι αναλαμβάνετε και το κατά πόσο μπορείτε να το υποστηρίξετε.

Αστρολογικές προβλέψεις χωρίς χρέωση