Υδροχόος

Υδροχόος | Μάρτιος 2023

Υδροχόος | Μάρτιος 2023

Αντιγόνη Στάμου

Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή αυτή που φέρνει ο μήνας του Μαρτίου για εσάς, μία και απελευθερώνεστε από πολλά δεσμά τα οποία σας ταλαιπώρησαν εδώ και δυόμισι χρόνια. με την παρουσία του Κρόνου στη δική σας ζωδιακή περιοχή.

Είναι στιγμή που πλέον συνειδητοποιείτε, όλα αυτά τα οποία έχετε καταφέρει, και τον τρόπο με τον οποίο ξεπεράσετε τις δυσκολίες που προηγήθηκαν, και αυτό σας υποδεικνύει την σημαντική μεταμόρφωση που έχει συντελεστεί μέσα σας.

Βεβαίως έρχεται ο Πλούτωνας στη δική σας ζωδιακή περιοχή, και αυτό σημαίνει πως θα μπείτε στη διαδικασία ακόμα μεγαλύτερων αλλαγών, οι οποίες θα έχουν έναν μεταμορφωτικό χαρακτήρα για την προσωπικότητά σας, αφήνοντας τελείως πίσω την παλιά σας ταυτότητα και δημιουργώντας μία καινούργια.
Είναι στιγμή να χτίσετε ένα σταθερό έδαφος για τη ζωή σας, για την ασφάλειά σας, και σε αυτό θα σας βοηθήσει και η νέα θέση του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων μέσα από την οποία θα καταφέρετε πλέον να ισορροπήσετε.

Από τις 16 και μετά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, θα εξυπηρετήσει πολύ θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, και τη βελτίωση των σχέσεων σας μέσα σε αυτήν.

Ενώ το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, και η νέα σελήνη η οποία ακολουθεί, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας, σε όλα όσα έχετε μάθει μέχρι τώρα, δείχνοντας πώς είστε έτοιμοι να μπείτε στο ρινγκ, και να αποδεχτείτε τη μεγαλύτερη πρόκληση: αυτή του να πετύχετε!